Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytrhnutý zub - alkohol

Od: jahoda odpovědí: 9 změna:
Dobrý den minulý týden ve čtvrtek mi trhaly 2 zuby v levo dole (6,7) ze soboty na nedeli mi to zaclo hodne krvacet tak mi to na pohotovosti zasily...dnes je to tedy 8 den po vytrhnuti a 5 den po zašití. Toto pondělí jsem byla na kontrole a zubar rekl ze rana je klidna a pristi pondeli ( 2.5.) Mam jit na vyndani stehů. Rána nebolí, nekrvácí vypadá to že to hojí. Dnes jdu kamaradce na oslavu a ptam sem jestli mohu pít alkohol? Diky za odpoved :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano, ničemu to nevadí. Je to vlastně desinfekce. ;)

jezevec*
hodnocení

2x

Jasně! Je to opravdu desinfekce! Doporučuju rum Stroh 80% :)

jahoda
hodnocení

A kdyz si dam rum s colou tak to nevadi ne? Asi to nebudu radsi prehanet jde mi o to ze kdyz je alkohol v krvi tak krev nema pak takovou srazlivost tak aby to nezaclo znovu krvacet...ale tedka je to fakt uplne v klidu normalne jim i piju a vubec o tom nevim..tak to dneska risknu a dam si par sklenicek
jezevec*

Já bych se toho vůbec nebál... a o srážlivost se neboj vůbec :) I kdyby ses zlila jak klokan, tak určitě v důsledku snížené srážlivosti nevykrvácíš... :-D

jahoda
hodnocení

Přesně takovýhle odpovědi jsem potřebovala díky :D :D :D yes

jahoda
hodnocení

A co kouření? Cigaret samozřejmě :D :-P to taky nevadí?
pb®
Kouření pochopitelně vadí, protože zhoršuje hojení.

hodnocení

0x

mě jak vytrhnou zub tak to hnedka přelečuji a desinfikuji slivovicí a ještě nikdy se mi nic nestalo kromě opičky takže 8 den uplně v klidu se naper jako *pivo*

paspulka*
hodnocení

0x

Budu vám připadat moc ustrašená,ale alkohol bych pila až po vyndání stehů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]