Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EET v praxi, nebo jak to je?

Od: joudic* odpovědí: 2 změna:

Zdravim, asi bych potreboval od nekoho se stankem, potravinami apod poradit... budu si pro sebe nakupovat z velkoobchodu napoje apod, opravneni samozrejme mam, ...je jasne, ze distribuce mezi kamosi je moje vec. Ale muzu si povesit legalne na branu ceduli pro sousedy pres leto? Stejne jsem furt doma a pres leto na zahrade. Je nutne uz i na tyto plane stokoruny mit reg. pokladnu nebo to jeste ani neplati ten zakon nebo se nevztahuje? Vubec jsem to nesledoval poradne. Samozrejme jen cash and carry, zadne podavani napoju na miste. A co tvrdy alkohol a pripadne zasilani z maleho eshopu dopravcem? zmenilo se neco po tech otravach, je treba mit nejakou chlastlicenci nebo preprodej kolkovanych flasek z velkoobchodu je v poradku? Zajima me strucne legislativa v tomto smeru, kdyz uz se to tu bude jednou vozit, proc by to okrajove k necemu nemohlo byt a udelat radost i dalsim :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zatím máte ještě dost času a Vaší letošní sezóny se EET netýká. Zákon prošel a začne platit postupně, resp. je to rozfázováno (viz odkaz). A již se připravují dvě novely, které (pokud projdou) zákon o EET zmírní - a jak to vlastně bude dál je otázkou (např. další situace po dalších volbách). Vycházím z Vašeho popisu, že nejste restaurační zařízení, kterých se bude týkat první fáze zákona o EET (od 1. 12. 2016). Zdravím!

podnikatel.cz/...

jenda2*
hodnocení

0x

Babiš má v úmyslu zprotivit lidem chuť živit se sami. Časem budou chtít pokladnu i pro prodej brambor ze samovýroby. To by musel být člověk cvok, aby si ji koupil a rok vydělával jen na pokladnu.

Na utečence, příspěvkové organizace je peněz dost a když nejsou, zaplatí to živnostníci. Skvělé !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]