Dobry den byl jsem v pondeli 25.4u soudu jako svedek nini policie privezla dopis a musim znova k soudu .Jsem z toho uplne znechuceny je to neprijemne ...Nevite proc zase me chtej?
To vážně nevím co zase po tobě chtěj! Co takhle zkusit zavolat soudkyni? Nebo tam nechoď, soudkyně ti dá pořádkovou pokutu (max. 50k) a policajti tě tam potom hoděj
U soudu jsem byl několikrát, vždy se mi to zlatě vyplatilo (cestovní náklady, ušlá mzda)..
doplněno 27.04.16 18:47:
tondac: nic proti, ale ty paragrafy jsou trestné činy, ze kterých jsou ty osoby obžalovaný!
Dle mého osobního názoru jde o doplnění výpovědi, kdy se právník obžalovaných snaží ve vaší výpovědi najít nějaké nesrovnalosti.
doplněno 27.04.16 20:42: Diky, ze jsi nám to všem sdělil rozume :D
tondac*
... to jsme z fotky a dotazu tazatele fakt nepochopili! Dík moc!
Zřejmě nesrovnalosti ve výpovědích obou stran, možná máte zopakovat, zda skutečně trváte na své výpovědi tak, jak jste uvedl, možná se objevil nějaký nový důležitý důkaz/moment a možná budete výpověď doplňovat, možná jednat ze stran úmyslně protahuje řízení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.