Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se objednat na vyšetření znamének?

Od: jenda96* odpovědí: 5 změna:

Kam mám objednat svoji přítelkyni na vyšetření znamének? Dermatolog? Ale jak najít správného?

Koukam po internetu a za kompletní vyšetření bych zaplatil třeba 1500 tak jak to je?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím, v květnu probíhá akce den melanomu - Praha 2.-3. 5., Václavské nám. , Brno 9.5. nám Svobody, Ostrava 10.5. Shoping park, vždy 10.00 - 18.00 hod. Vyšetření je zdarma. Aby lékař mohl správně posoudit znaménka, měl by mít dermatoskop - slouží ke zvětšení. Ne v každé kožní ordinaci ho mají. To je potřeba si před návštěvou ověřit, třeba na jejich stránkách.

paspulka*
hodnocení

0x

Nic neplaťte ani jeden,Vaše přítelkyně může jít-a Vy s ní - běžně ke kožnímu lékaři v místě Vašeho bydliště.Neplatíte nic.Měli byste chodit 1x za rok preventivně.

jenda96*
hodnocení

Takže nevadím, že přítelkyně je jiný kraj? Bydlíme na pomezí . Ale chci tam jít s ní má strach. Právě, že webovky nemají. Myslíte, že jí můžu objednat a , že s tím nebude problém? Děkuji

nebude žádný problém,ale počítejte s tím, že u kožního lékaře je čekací doba tak plus minus 3 měsíce. Tedy aspoň u nás.

hodnocení

0x
Dermatologicka (kožní) ambulance. Byla jsem tam asi před měsícem na kontrole kožních znamének a výrůstku. Zdarma. Kdekoli v ČR (jednl kde bydlíte). Důležité je, aby dermatolog, kterého si vyberete, měl smlouvu s Vaší zdravotní pojišťovnou. Například můžete byt třeba u Bratrské a doktor nebude mit s touto pojišťovnou smlouvu, pak byste bud platili nebo by Vás nevzal na kontrolu. Takže zavolat a zeptat se. Čekací dobu jsem měla asi týden. Je tk různe...někde třeba az čtvrt roku. Musíte se dopředu objednat (stači telefonem a žádanku od praktického lékaře nepotřebujete) plus vzít kartičku zdrav.pojišťovny s sebou. Ještě upozorním - pojišťovny hradí pouze odstranění nemocných znamének (zhoubné a nějaké špatné typy). Pokud budete chtít odstranění z estetických důvodů, platíte. Mi to tak řekli v kožní ambulanci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]