Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rok se nestýkáme,ale stále to k ní cítím

Od: czechjean odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Měl jsem před 3 lety vztah s jednou holčinou (budeme ji říkat holka "H"), byl jsem do ní zamilovaný až po uši, ale rozešla se se mnou, protože myslela, že jsem ji podvedl. Později, když to přebolelo, protože mě to hodně ranilo, jsem si našel jinou slčečnu a slečna H v tu dobu teprve prokoukla a zjistila, že jsem ji rozhodně nepodvedl. Později nastalo to, že jsme se s novou slečnou po pár měsičním vztahu nepohodli a vystoupili z něj. Se slečnou "H" jsme se začali opět více stýkat, ale já už s ní nedokázal jít do vztahu, protože jsem byl trochu chladný, jelikož se se mnou rozešla kvůli mé údajné nevěře. Ani po tom, co se mi tisíckrát omluvila, jsem to nedokázal. Byla z toho hrozně špatná a tak, abych ji netahal neustále ke dnu a nedával ji naděje, jsem se s ní přestal stýkat, ač nám spolu bylo nádherně. Už je to skoro rok a já celý ten rok myslím jen na ní. Několikrát jsem chtěl na to všechno zapomenout, chodím do práce, na jiná rande, mám spousty koníčků a zájmů, ale pořád na ní musím myslet. Každý den. Nechci, aby to znělo jako nějaké ohrané klišé malým dětí, je mi 24 let a jí 26 let. Nemohu ji dostat z hlavy, protože ji pořád miluju. Nedokážu žít život bez ní, protože s ní jsem se doopravdy cítil nádherně. Zjistil jsem nyní, že má přítele. Myslíte, že se mám i přesto pokusit navázat s ní kontakt nebo to mám nechat být? Domluvili jsme se před rokem, že konkrétní datum letos v červnu se sejdeme v určitém místě u nás ve městě a řekneme si, jestli spolu budeme napořád nebo už nikdy. I za cenu toho, že spolu ten celý rok, což se stalo, nebudeme mluvit. Mám to nějak přes tohle nějak zkusit? Nebo ji mám napsat třeba sms a nebo se na to úplně vykašlat? Oba jsem do sebe byli tekrát hodně zamilovaní a ona byla až do posledního dne, co jsme byli spolu v kontaktu. Jsem z toho opravdu špatný. Poraďte mi prosím, nedokážu jít dál bez ní, až jsem v práci velice úspěšný a všude jinde také.

Děkuju Vám za odpověďi a jsem za ně s díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

Doporučuji přítelkyni H neřešit a najít si slečnu H+ ke které budete cítit něco víc a bude vám víc důvěřovat než slečna H.

P.S. Rada po přečtení první a poslední věty dotazu...šlo by to napsat i kratší si myslím. :)

medailon

ja bych se s tou holkou co jses do ni stale zamilovan,zatim stykal,kamosil dal,chodil nekam na zabavy atd a pak bys videl zda by se neco jeste vyvinulo nebo uz by to bylo mrtvy z jeji strany,dal bych zatim na pilu netlacil,pokud ma uz pritele,ale sem tam ji treba udelat necim radost,staci uplne malickostï,ktere by ji zahraly na srdci a pak treba kdyby byla s pritelem,tak by myslela na tebe,musis ji necim jednoduchym oslnit

hodnocení

0x

Dobrý den. Důvěra je ve vztahu důležitá. Pokud jste vztah nedokázali slepit do dnes, tak se na to vykašlete. Nedělalo by to dobrotu. Respektujte fakt, že má přítele a žijte si svůj život bez ní. Tak, jako ho ona žije bez Vás.

hodnocení

0x
Resit neco po roce uz nema vubec smysl. Stejne by to nefungovalo , lepene vztahy jsou nejhorsi.
Najdete si jinou , holcin na tomto svete beha hodne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]