Nejste přihlášen/a.
Někdo mně už asi měsíc asi 10x denně volá na mobil a to potlačeným číslem. Svoje telefonní číslo potřebuji pro své podnikání a mám ho už 9 let , tak že ho nechci moc měnit. Poradí někdo , zda se dá nějak bránit pro těmto telefonátům. Můj operátor je T-Mobile.
Díky Mirka
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
odetka.odetka*
0x
Ja mam neco podobneho.Uz asi rok me na ulici napada jeden clovek.Plive prede mnou ,kdyz cekam na autobus tak si stoupne tak tesne prede me,ze se dotykame a pomlouva me pred druhymi lidmi,ze jsem mu ublizila.Chodi o berlich a ja pry zasedam v nejake komisi,ktera mu nepriznala nejake socialni davky.Uz nekolikrat jsem mu vysvetlovala ze si me spletl.Jsem prodavacka.Ale on porad mele svou,neda si to vymluvit a me uz to vazne stve,protoze bydlime ve stejne ulici a porad se potkavame.Nejdriv me ho bylo lito,ale zacina se chovat agresivne.Nevite co s tim? Dekuji za jakoukoliv radu.
No tak když už se tohle téma vytáhlo... telefony se symbianem umožňují tzv blacklist- telefoty co si tam dáš se ti nedovolají.
A pokud se nepletu tak něco podobného umějí i jiné starší telefony ale to nevim přesně jak. Možná pujde bloknout i potlačené číslo,ale na to bacha některé firemní ústředny ho potlačují naschvál aby jim lidi nevolali na gsm bránu. Osobně bych to asi řešil s operátorem,myslím si že by měl mít páku najít si i potlačené číslo,podle mě to potlačuje číslo jen jako info kdo ti volá ale jinak se musí přeci dát zjistit...toť muj názor
A pokud se nepletu tak něco podobného umějí i jiné starší telefony ale to nevim přesně jak. Možná pujde bloknout i potlačené číslo,ale na to bacha některé firemní ústředny ho potlačují naschvál aby jim lidi nevolali na gsm bránu. Osobně bych to asi řešil s operátorem,myslím si že by měl mít páku najít si i potlačené číslo,podle mě to potlačuje číslo jen jako info kdo ti volá ale jinak se musí přeci dát zjistit...toť muj názor
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]