Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obtěžování na mobil. telefonu

Od: zatza odpovědí: 6 změna:

Někdo mně už asi měsíc asi 10x denně volá na mobil a to potlačeným číslem. Svoje telefonní číslo potřebuji pro své podnikání a mám ho už 9 let , tak že ho nechci moc měnit. Poradí někdo , zda se dá nějak bránit pro těmto telefonátům. Můj operátor je T-Mobile.

Díky Mirka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
IMHO Tohle je třeba řešit s operátorem. Zajděte, nebo zavolejte na T-Mobile a zkuste se poptat, co Vám na to řeknou.
Hodně zdaru.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ber ty telefony a hned je zavěšuj at ho aspon něco stojí,snad ho to přejde.Jesi nepoleví hledej ve svym okolí který ví jak tě to sejří,tam bude ten proklatec

odetka.odetka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ja mam neco podobneho.Uz asi rok me na ulici napada jeden clovek.Plive prede mnou ,kdyz cekam na autobus tak si stoupne tak tesne prede me,ze se dotykame a pomlouva me pred druhymi lidmi,ze jsem mu ublizila.Chodi o berlich a ja pry zasedam v nejake komisi,ktera mu nepriznala nejake socialni davky.Uz nekolikrat jsem mu vysvetlovala ze si me spletl.Jsem prodavacka.Ale on porad mele svou,neda si to vymluvit a me uz to vazne stve,protoze bydlime ve stejne ulici a porad se potkavame.Nejdriv me ho bylo lito,ale zacina se chovat agresivne.Nevite co s tim? Dekuji za jakoukoliv radu.
nensy*
odetka-Dej ho na testní komisi tam si sním poradí:)myslím že si to rozmyslí ještě tě napadat,asi má hodně peněz když si není vědom když tě napadá:(ničeho se neboj jen podej žalobu na něj je to omezovani svobody.Moc ti přejiat ti to dobře dopadne neboj se jednat:).SO.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zatza- Podle mě co mě potkalo to samé operator ti nepomuže opravdu jedině jiné číslo*plac*to číslo dostaneš nové obrat se na t-Mobil.moc ti přeji dobré pořizeni:).SO.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No tak když už se tohle téma vytáhlo... telefony se symbianem umožňují tzv blacklist- telefoty co si tam dáš se ti nedovolají.
A pokud se nepletu tak něco podobného umějí i jiné starší telefony ale to nevim přesně jak. Možná pujde bloknout i potlačené číslo,ale na to bacha některé firemní ústředny ho potlačují naschvál aby jim lidi nevolali na gsm bránu. Osobně bych to asi řešil s operátorem,myslím si že by měl mít páku najít si i potlačené číslo,podle mě to potlačuje číslo jen jako info kdo ti volá ale jinak se musí přeci dát zjistit...toť muj názor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]