Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rybarsky listek

Od: marlin odpovědí: 4 změna:

Dobry den,chtel se zeptat,jestli nekdo nema zkusenosti se zalozenim rybarskeho listku.Jak dlouho trva skoleni a jestli je povinne nebo je mozne dojit pouze na testy?Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

boob
hodnocení

0x

Z mé zkušenosti to záleží, jestli jsi dospělý nebo nikoliv.

Pokud jsi dospělý, stačí složit na místní organizaci rybářského svazu zkoušky - dříve to bylo formou testu.

Poté s potvrzenío o zkoušce jsi se dostavil na městský úřad a tam vydali Zemský rybářský lístek - na deset let stojí 500,-Kč. Poté zpět na místní organizaci, kde zaplatíš zápisné, koupíš si danou pololenku, zaplatíš brigády,...

Celé se to dá zvládnout do týdne - alespoň toto je moje zkušenost cca 3 roky zpátky, kdy si přítelkyně také dělala papíry.

hodnocení

0x

Nejjednodušší by jsi měl, informovat se přímo v místní organizaci ve tvém bydlišti. Ono se to praktikuje všude jinak.

marlin
hodnocení

Dekuji vsem za odpoved,ja jsem prave volal na organiuzaci v mem bydlisti a po telefonu mi rekli jen dojdete na skoleni,takze by me zajimalo jak dlouho to treba trva jestli si brat volno v praci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]