Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsme dva a máme sedavé zaměstnání, na sport zbývá málo času a tak nás občas pobolívají záda.
Na internetu jsem objevila různé masážní podložky, některé dražší nekteré levnější (např. homedics.cz/... nebo zdravi-sport.cz/... apod.
Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Je to dobré?
Hledáme občasnou masáž doma, na klasickou také nezbývá čas. Uvítám jekékoliv názory.
skusil jste opravdu někdy nějaké masážní křeslo nebo podložu, nebo je to jen od vás jakýsi výstřel do tmy (když to neznám tak to pohaním)?
Já ale nemyslím kosmodisk (souhlasím ten je na ... ) myslím ty výše zmíněné masážní / relaxační podložky.
Např. mí rodiče mají "perličkovou koupel" ne tu z reklamy, ale nějakou kvalitní, která se snad i používá v lázních a ta je velmi příjemná (bohužel stojí asi 15 -20 tis )
Nevím sice kde, ale existují nestabilní sedáky (podprdelníky) a vlastně i křesla, která jsou správně nestabilní. Vyrovnáváním hýždí zapínají drobné svalstvo kolem páteře a tato aktivní činnost je mnohem účinnější a zdravější než masáže. Prý je mají velcí bossové v bankách. Pravila dcera fyzioterapeut. Je sice už chvíli na mateřské, ale zeptám se ji na výrobce, jestli si vzpomene. Sama sedává na míči.
Já bych na záda spíše doporučila pořádné rehabilitační cvičení a protahování. Přístroj vás namasíruje, ale příčinu to neřeší. A takový gymnastický míč vám udělá taky slušnou službu, můžete se na něm pohupovat u počítače, u televize apod. a posílíte vnitřní svatlstvo kolem páteře a dojde i na to uvolnění. A moc peněz nestojí. K tomu přidejte overball do práce a do auta pod bedra a uvidíte jak se vám uleví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.