Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skladování alkoholu po otevření

Od: ckarlos odpovědí: 7 změna:

Jak dlouho mohu skladovat becherovku po jejím otevřením?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

3x

V lednici až do úplného vypití. Vždyť je to lepší jak lék, tak každý den čtvrtku a za chvíli máte uvolněné místo v lednici.

figurek*
hodnocení

3x

V práci jsme si jednou schovali načatou becherovku do ledničky a druhý den byla fuč. Zůstala jen skoro prázdná láhev.

Od té doby vím, že nemá smysl skladovat otevřenou Becherovku, protože se vypařuje strašně rychle.

2kedar*
24.04.16 16:45

*smich* *palec*

Jj Figurku-nám se tak ztratila litrovka rumu. ráno si chtěli dát na zahřátí skleničku a jeden... no,já som robil presčas!Pak po nějaké době jeden odcházel do soukroma a dla o5 litr-přistihli jsme jej jak si ho otevřel a na jeden lok vyzunkl snad půl láhve a odvětil-já myslel že je můj!

hodnocení

1x

Dobře zavřenou, v lednici. Skladovat tak dlouho, dokud se nevypije. Já jsem měla v ledniciá rum 2 roky. A nikdo se neotrávil, ani se nezkazil, ani z něho alkohol nevyprchal. :-D

doplněno 24.04.16 17:09:

Moje babička měla rčení: Ďobel z tego učeko. :-D Řekněte to nahlas, až to uslyšíte, dostane to smysl. *smich*

pohanka*
hodnocení

0x

No děvčata, takovéhle znalosti, kdo by to do Vás řekl ;).

Je to tak, pořádně utáhnout závit. Nezkazí se.

hodnocení

0x

Nejsem alkoholička a v domácím baru mám otevřenou Becherovku a Fernet třeba rok. Beru to jako žaludeční likér v případeě potřeby rozhodně nejsou zkažené

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]