Nejste přihlášen/a.
Je to taková hloupá otázka, je jasný, že bych měl jít. Jenže my jsme spolu měli dvě rande a ještě jsem jí nedal pusu. Rád bych s ní někam šel, jenže spíše někam, kde budeme jen dva. Na zábavě už jsem s ní byl (jakoby to druhé rande), nebylo to špatný, ale tam jí pusu nedám. Navíc tam nebudeme sami, ona tam bude mít svoje lidi a po mě by taky chtěla, abych si přivedl své kámoše. To se snad ani nedá brát jako rande. To mě děsí už jen proto, aby mi jí ti moji nepřebrali. Navíc jak bych jim jí představil? To je moje nová známost, objev nebo kamarádka? Ona po mně už dvakrát chtěla, abych s ní šel na zábavu, poprvé jsem se vymluvil, včera večer jsem neměl čas, protože mi to dala vědět pozdě, jinak bych šel. Ale nevím, jestli by se to mezi námi spíše nezhoršilo. Když jí tu pusu nedám co nejdřív, tak budu pro ní jen kamarád. Jestli už nejsem...
Ne, nikam nechoď. Byla by to ztráta času. Hlavně teda pro ni. Kdybys totiž o ni skutečně stál nebo usiloval, tak se tady nebudeš takhle hloupě ptát a půjdeš s ní třeba do pekla. Bez ohledu na kamarády nebo na to, co bude nebo nebude.
Ve svém věku už bys měl trošku vědět o čem je život a jak se v různých situacích zachovat, ovšem podle tvých otázek tě bude většina rádců tipovat tak na 16 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.