Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dobře spát po noční?

Od: lubosik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

pracuji ve tří směnném provozu a mám problémy se spánkem po noční, jak příjdu domů ihned spím, ale za 3 hodiny se vzbudím a nemohu jen tak usnout ikdyž jsem unavený, jen ležím.Neporadí mi někdo co na to pomáhá nebo jak si mám nějakým způsobem uspořádat životn styl tak abych se po noční mohl dobře vyspat, potřebuji to protože chodím vždy na 2-3 noční. Děkuji moc všem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amlim*
hodnocení

0x

No to je o zvyku a někdo si nezvykne vůbec. Je to tak zvaně přehozené spaní-narušený biorytmus.Zatáhnout záclonu nebo žaluzie a pokud je možno tak klid,to manželovi pomáhá,když je hodně unavený spí jak dudek.*uf*

hodnocení

0x

Je dobrá úplná tma,a když vadí hluk,tak znám pani,která používá špunty do uší...*palec*Ještě bych poradila dát si před spaním meduňkový čaj,jinak s Vámi soucítí,sice nechodím na noční,ale stačí mi ples do 4 do rána,usnu a spím tak do 7 a už nezaberu,ikdyž tělo je unavené,a chtělo by spát...Čím je člověk starší tím je to horší...pak prášky,ale to je až poslední možnost...

cacab*
hodnocení

0x

Já to občas řeším tak,že si před spaním schroupnu jednoho lahvoňě a pak spim jako dudek.

kasol*
hodnocení

0x

Jak už zde bylo zmíněno pokud možno tma a klid. Dále mi před spaním pomáhá napít se pravého plzeňského piva - stačí jen 2 dl. Chmel má výborné účinky na uklidnění vůbec. Jinak se zmíním ještě o čase kdy jít spát. Když si jdu lehnout před 6 ráno tak se vyspím v pohodě. Pokud předržím spaní a jdu spát až po 8 ráno tak se moc nevyspím. Samozřejmě to záleží na pracovní době.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Já bych řekl že je to dost o zvyku.Nepamatuji si začátky,ale dnes,po 14 letech ve směnném provozu chodím spát mezi nočníma tak kolem 9h a vstávam kolem 15h a nevím o světě*smich*.Děláme od 18-6h a kolem té 2-3h přichází krize,káva...a po sprše jsme zas fit,tak si nedokážu představit jít spát hned co přijdu domů. Po poslední noční,jako třeba dnes, nechodím spát vůbec,abych se zas stihl srovnat na středeční ranní.*slunce*

jabraka*
hodnocení

0x

Když jsem,ještě v minulém století,pracoval v chemičce v Pardubicích,v nepřetržitém provozu,tyto problémy jsem měl také.Musel jsem odejít,zabilo by mě to.Nikdy jsem si nezvykl spát ve dne.Řešil jsem to nakonec tak,že jsem šel spát po 18 hodině a do 21 jsem se vyspal a šel na šichtu.Mělo to tu výhodu,že jsem byl na šichtě čilý a teprve ve 3 ráno jsem propadal spánku.Bylo to strašné.Protože střídání bylo po dvou dnech,dalo se to přečkat.

JABRAKA

hodnocení

0x

zkuste si otevřít tu na poradně : poradte.cz/... a přečíst můj a ostatní příspěvky...

máme dobré zkušenosti...

lordslayer*
hodnocení

0x

Já mám kladné dlouholeté zkušenosti s melatoninem. Přisli jsme na něj díky tomu, že ho u nás dávají pilotům. Kupují ho nejčastěji na Slovensku. Vše potřebné naleznete na www.melatonin.cz/

a tady o problematice z jiné strany. doplnky-stravy.ab/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]