Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v pravém podžebrí

Od: daniel11 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den ,chtěl bych se zeptat už nějakej měsíc mi bolí v pravém podžebrý.. Ve čtvrtek jsme byl u doktora ten mi dělal rengen,krevní obraz a ještě půjdu na Sono. Vše dopadlo v dobrě..Jenže dneska jsme nějakej vyčerpanej i když jsem spal hodně a zda se mi nažloutlý oční bělma (nebo jak se to jmenuje) může se jednat i žloutenku nebo něco takového? Přijde mi divný že krevní obraz byl v pohodě.. Díky za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Játra. Udělat testy.

coco

Na prave strane boliva zlucnik a nevolnost, unava a zlute ocni belmo jsou pruvodni jevy pri spatnem odtoku zluci , je to neinfekcni zloutenka, zpusobuji to hlavne ucpane zlucovody, dnes uz se to da dobre lecit zpruchodnenim, odstranenim zlucovych kamenu laserem, cim drive tim lepe, jinak se organizmus postupne infikuje a otravi zluci. Pred nekolika lety se na tohle umiralo, dnes to zkuseny chirurg zvladne vylecit i ambulatne, ale pozor na amatery :)

hodnocení

0x

Já bych to tipla na žlučník. Mám ho vyoperovaný 33let, měla jsem 10 šutrů jako kostky k člověče nezlob se. Bral mne od blbého jídla, od námahy, od nervů. Dnes po tolika létech mě tam bolí někdy taky a to dost, mám stále po ruce Buscopan, úžasný lék, co zabere za pár minut. Sono to ukáže přesně, co tam máte.

daniel11
hodnocení

Aha, a mohlo by to mít ještě souvislost se svěděním kůže?.. Občas se mi stalo že mi začala dost svědit kůže po celém těle jenže mám dost alergie tak jsem to nějak neřešil.. Je mi 16 se začínám dost bát..

balzerka
hodnocení

0x

Danieli, asi se stravujete tak, že žlučník protestuje. Je načase vyčistit játra a střevo. Odkyselit organismus. To svědění bude mít stejného jmenovatele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]