Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezření na kaz

Od: daviddd odpovědí: 5 změna:
Dobrý den
Mám podezření na začínající zubní kaz
Chystám se ho navštívit až pondělí na ambulanci preventivní prohlídku mám až v říjnu
Mohu na ambulanci nechci aby mně kvůli tomu seřval zubař kvůli tomu nebo si něco vymyslet
Je pravda že jsem tam dva roky nebyl kvůli nedostatku času na území Čr ( BYL JSEM MIMO ČR)
Platí se něconám ambulanci kartička je jasná vzít si radši ještě peníze nebo ne
Snažíme jsem vyhýbat sladkymu a pravidelně sem se snažil čistit zuby
Tohle mi ted narvalo brouka do hlavy ten kaz
Děkuji za odpověď
(omlouvám se za diakritiku píšu mobilu, prosím nerozebírat každý slovo jak má být správně napsané děkuji)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím.
Pokud je tam kaz,měl by Vás vzít.
Alespoň u nás tomu tak jest.
Dáte kartičku pojišťovny a platíte pouze za bílou plombu.To je nadstardand.
Každý zubař si bere jinak,je to individuální.
Když si vezmete 300kč,mělo by to stačit.
doplněno 21.04.16 21:49: Věřte či nevěřte...
Já jsem platila za BÍLOU plombu již zmíněných 300kč.

pleione
hodnocení

1x

Zubní lékař bere bez objednávky pouze bolestivé případy - ráno v 7h, což vy nejste = nic Vás nebolí. Takže, počítejte s tím, že Vás sestra vypoklonkuje ze dveří s novým termínem. Zubní kaz není akutní situace k ošetření. Za 300 dám u zubaře jenom za anestezii, bílá plomba 1800Kč

hk
hodnocení

0x

Vezměte si tisícovku, to by snad mohlo stačit. Za 300 vám nikdo nic kvalitně neopraví. Jak jste přišel na to, že máte kaz v zubu?

balzerka
hodnocení

0x

Já tam v takovém případě zavolám, vysvětlím, o co jde, že mám preventivku až v říjnu , ale potíže už teď, a oni mi řeknou, kdy je možné přijít. Ono to bude u každého zubaře trochu jinak fungovat.

pisalka
hodnocení

0x

Asi jsem úplně mimo, ale nějak nechápu proč chodit na ambulanci? Mám podezření na kaz? Tak zvednu telefon, zavolám svému zubaři, sdělím mu, že mám nejspíš kaz, jestli by se mi na to nemohl podívat a objednám se. Je úplně jedno, že preventivní prohlídku máte až v říjnu a že jste tam 2 roky nebyl. Hlavu vám za to neutrhne a ošetřit Vás, když se objednáte musí. Peníze s sebou si vezmětě tak či tak, protože plomba není zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]