Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslo 35 na balíku

Od: groul odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nevíte prosím někdo, co znamená číslo 35 na příchozím balíku české pošty?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kde a čím je uvedeno to číslo? Na poště jsem rok pracovala a balíky jsme pro snadnější hledání popisovali. Zpravidla se uváděla poslední 4 číslice tracking number. Každá pošta to má jiné
groul
21.04.16 15:50
hodnocení

toto

Číslo 35 na balíku

Už tuším, velcí podavatelé si číslují balíky, aby pošťačka snímala balíky ve správném pořadí, jak jsou na podacím archu, váš balík byl na archu položka č. 35

doplněno 21.04.16 17:25:

EDIT: tohle je podání jednotlivce na klasické balíkové přepážce. Jinak to vypadá při hromadných podávkách, kdy si podavatel sám vygeneruje tracking number a adresu na nálepku, ale už nevím úplně přesně, jak to chodí, takové podávky jsou zpravidla v jiné části pošty, než jsou běžné přepážky.

klika

Tak to je náhoda. Já mám na každém balíku z Číny fixem dopsané číslo 55. Vždycky se trefějí, že je to položka 55 na archu papíru. Nejspíš to je nějaký interní okrsek, neboť poštu již nerozváží městská pošta, ale okresní.

lidus*
hodnocení

0x

Mám tu 2 balíky, na jednom je č. 17 a na druhém 61, jako na tom vašem, dopsané propiskou. Vůbec jsem o tom nepřemýšlela.

tinita
hodnocení

0x

Dobrý den

jako bývalý zaměstnanec depa vám to vysvětlím. Balíky se na depo svážejí z okolních pošt.Tam se dají nasnímat (zapsat) do pc, a pracovnice jim přidělí číslo,které ručně napíše na balík. Kolem pásu stojí klece ,které mají na sobě označní určité vesnice a okolí, a mají také napsáno na sobě to číslo, které pracovnice napsala fixou. Takže č.třeba 15 je obec aaa,,balík jde označený na pás, odtud jej jiný zaměstnanec dá do klece která je označena 15. a obec aaa. tyto klece si pak převezmou dodávky pošty,každá dostane určitou klec, přeloží si balíky, zkontroluje podle seznamu a frčí do obce aaa. Snad jsem to popsala srozumitelně..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]