Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Služba od ČP - odvoz balíků

Od: lilian odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit o informace ohledně odvozu balíku od České pošty. Zaujala mě tato služba, protože nemám auto a když chci vrátit nějaký balík, zvláště v krabici, tak musím pěšky na poštu. Nemám to sice daleko, docela blízko, ale i tak by bylo fajn, kdyby si to u mě občas Česká pošta vyzvedla. Četla jsem, co k tomu mají napsáno na internetových stránkách, alen nenašla jsem tam vše, co jsem hledala. Nevíte, zda je možné vrátit takto balík tomu samému, kdo mi přiveze jinou zásilku domů? Neboli, zda ty balíky by u mě vyzvedl ten samý člověk s tím samým autem, jako by mi přivezl v tu samou dobu nový balík? Myslela jsem, že bych mu balík hned předala, když by mi doručoval něco jiného. Např. bych věděla, že mi 26. dubna má přijít ČP balík do ruky, a tak bych si na tento den objednala i odvoz balíku? A platí i na tuto službu nějaká malá sleva díky tomu, že mám u ČP jejich kartičku? Myslím si, že to asi takto nepůjde a bude to mít na starosti zas někdo jiný, ale kdyby náhodou, dost by se mi to hodilo... A celkově bych se chtěla zeptat, zda s tím máte někdo zkušenost a případně, jaká je.

Děkuji předem za Vaše odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

No já tedy nevím co jste četla, ale tady je myslím napsáno vše jasně a stručně :)

ceskaposta.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]