Nejste přihlášen/a.
Nechci tu psát romány, takže ve zkratce : jsem velký introvert. Chodím na brigádě , kde mám nového vedoucího . Potkali jsme se teprve párkrát,ale hrozně mě duševně přitahuje . Podle všeho je taky introvertní a kromě pozdravu mlčíme . Ráda bych s ním navázala konverzaci a dozvěděla se o něm něco víc . Já se dokážu rozmluvit, ale jen tehdy když začne ten druhý . Když mám kamarády , tak pouze mezi extroverty a s těmi je to snažší , protože oni se rádi baví a "vtáhnou " vás do té komunikace , ale s introvertem? Je to těžší asi i proto, že jako introvert přesně víte , co by vám samotným vadilo . Samozřejmě, že počítám i s tím ,že se bavit prostě nechce a co se týče soukromí, tak my velmi neradi na sebe něco někomu říkáme , takže se může stát, že ani po" létech" z něho nic nedostanu
Uvidíme se až za měsíc a pak budou 3 měsíce " volna" takže se neuvidíme už vůbec . Jak ráda bych se mýlila, kdyby se třeba jen styděl , ale nevypadá to tak .
Pan Vedoucí nemůže jen tak na pracovišti rozehrávat hry se zaměstnankyněmi, které se mu líbí. Musí zachovávat firemní dekorum, takže se obávám, že iniciativa bude muset přijít od Vás.
tichá voda, pokud takto uvažujete, tak si spolu asi moc nepopovídáte.Podle čeho soudíte, že je také introvert.Podle toho,že vás pouze jen zdraví? Musíte si sama sobě dát úkol,o jehož splnění máte zájem,záleží vám na něm a slibte si, že navážete společenskou konverzaci první vy .Soustřeďte se a představte si sama sebe jako profesionálního sportovce u něhož je nervozita a nejistota zcela normální pocit před každým rozhodujícím zápasem. A uvidíte,že to půjde. Jsou jenom dvě možnosti. Buď vám bude jen naslouchat, nebo poznáte,že jste se mýlila a že je vše jinak.
Držím vám pěsti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.