Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtela bych se zeptat co se da delat kdyz kamaradovi policista zlomil klicni kost podélně na 4cm... Nechoval se nijak obzvlášť hrubě, ale kladl odpor při nasazení pout, jelikož mu zmínění policista lámal ruku tím stylem, že mu ji dal za záda a chudák měl zapěstí nekdě až u zátylku, a přitom ho svalil na zem hrudníkem a ještě měl tu drzost a zaklekl ho oběma nohama... a ještě když daná policie mu přivolala rychlou záchranou službu, a ty mu jen dali obvaz, kdy to nemělo vůbec smysl, páč to nebylo vůbec u zlomené oblasti těla, a poté ho s tímto směšným obvázáním hodili pouze na díru... když po dvou dnech omdléval bolestí a skučel, nechal se odvézt do nemocnice, kde mu sdělili, že zde musí zůstat a že musí udělat ještě duslednější vyšetření, což už bylo dost pozdě, jelikož tam skončil znovu, a pujde ihned na operaci, kdy lečení prý potrvá půl roku až rok, podle situace hojení... Děkuji všem za názor a poradu! Díky S.
Prosím Vás, suďte opatrně. Nemluvte o parchantech, když nevíte. Zažila jsem zběsilého a agresivního policajta, který se neudržel a choval se hodně neadekvátně.
Balzerko, neznám jediného slušného člověka ke kterému by se policie nechovala předpisově. Ten komu se při zásahu nasazují pouta a on se ještě brání, není zcela jistě, slušný a nevinný člověk.
Neznáte? Tak buďte ráda. Já si s s nimi užil svoje. Když si tady jeden chtěl hrát na vyšetřovatele, soudce, prokurátora a exekutora zároveň. A nejhorší bylo, že operačnímu na 158 to bylo úplně jedno. Až když jsem ze zoufalství zapnul kameru, a začal nahrávat i přes jeho protesty, tak se uklidnil. Byl jsem si stěžovat a jeho velitel z toho záznamu možná "vyčetl" víc než já. Ale co s ním bylo potom nevím. nestál jsem mu ani za telefon. Vím jen, že mi byl odpoledne vyhrožovat, že mně dostane. Po asi dvou létech jsem se dozvěděl, že narazil na někoho "ostřejšího" přehnal zákrok a byl kázeňsky potrestán. Ale byla to jen agentura JPP. Tak nevím, jestli to je pravda.
Policejní hrdina zlomil obuškem muži žebro, dostal podmínku.Před třemi lety přebíral z rukou plzeňského primátora ocenění za hrdinský čin, když včas vyvedl z hořícího domu několik lidí. Teď 27letý policista Michal----- musel u soudu skousnout trest za to, že na služebně ztloukl obuškem předvedeného muže a zlomil mu žebro. Navíc se exces ještě snažil ututlat. Plzeňský soud mu za zneužití pravomoci a ublížení na zdraví uložil podmínku. Poškozenému musí zaplatit 30 tisíc korun.Všechno je o lidech času a náladách.
Je otázka jestli neměl dostat ocenění i za tu gumoléčbu... Ututlat se to snažil nejspíš proto že věděl jak to chodí - policajt flákne agresivního a má problém, protože kriminálník má hlavně práva. Nebo ujíždí fetka - kdyby do něj při první příležitosti najel a roztočil do hodin (jako v Americe) tak by ho hned odstavil a tím zabránil rizikové honičce. Ovšem u nás by za to nedostal pochvalu ale platil by nabouraný služební auto :/ Musí jet za ním a doufat že to do někoho nenapálí... A to nejsem žádný fanda policajtů.
Je to nepříjemné, nechci tím říct, ža bych se chtěla chovat jako vyjukaná ovce. Ale když mu chtěli pouta nasadit, asi důvod měli. A tak si to chlapec pokazil tím, že kladl odpor. Proč? Mohl si stejně rozumně spočítat, že on bude ten, kdo to projede.
Co už teď na to říct? Ať se vyléčí a to bez následků. Kdyby byl chytřejší a nebránil se, mohl toho být ušetřen. Jaga.
Tak zlomit klíční kost rachitickému člověku není nic nemožného. Obzvlášť při zásahu, kdy se ruka dostává do nepřirozené polohy. Mno, kamarád asi nebude nejbystřejší, když mu nedošlo, že tady nemá cenu nic dělat, jen poslechnout. Ať už udělal nebo neudělal cokoli-to může řešit později. Já osobně bych se s policajtama netahal a to vážím skoro metrák. Oni ty chvaty totiž pravidelně trénují.
Já sice držím s policisty ale vy se klidně obraťte na inspekci. PČR mu záchranku přivolala, lékař nepoznal zlomeninu, co je v zápisu? RTG se nekonal? Chudák váš kamarád, prd chudák, nejspíš je to parchant co si nic jiného nezasloužil. Nechápu jak mohou soudit policistu co při zásahu zastřelí recidivistu 10x trestaného.
Mě by tu ruku taky musel zlomit. Jsem tlustej, a ruce za zády k sobě nedám ani kdyby se policajt na hlavu postavil. Je to důvod ke zlomení ruky nebo klíční kosti? Narazit na takovýho bl.a policajta, tak bych dopadl asi stejně. Právě s tím výcvikem který mají, nemusejí nikomu lámat kosti. Tu umí zlomit každej nýmand.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.