Nejste přihlášen/a.
Tak jsem šel dnes kolem 23:30 spát a v 5 ráno jsem to zvdal.. neusnul jsem vůbec :D Jak se spalo Vám?:D
Samozřejmě jsem zkoušel se v noci projít, dělat nějaké věci, ležet, bylinné čaje - nešlo nic..
Otázka zní.. od 8hod pořebuju už fungovat a pracovat. Bude mi líp, když už spát nepůjdu a budu celý den fungovat bez naspané minuty nebo jít spát na hodinu? Nebudu ještě více dodrbaný?:D
Je otázka, proč nespíte. Problémy v práci nebo nějaké starosti? Já spím hůře, mezi směnami. Jinak když mám volno, spím dobře. I na tu hodinu jste si měl lehnout.
Jeden den bez spánku dáte s přehledem. Nejspíš přijde někdy po obědě krize, ale tu překonáte. Večer si běžte lehnout jako obvykle nebo o trošku dřív, rozhodně nechoďte spát odpolede po návratu z práce, to by spánek mohlo ještě víc nabourat. I když je to lákavá myšlenka. Mně se tohle taky občas stávalo, tedy ne že bych neusnula vůbec, ale čučím třeba od tří a když bych měla vstávat, tak teprve na mě přichází spánek. Když jde člověk druhý den do práce, je to k vzteku, na rodičáku mi to ani nevadilo. Tak jsem holt vstala ve tři a šla třeba uklízet. Ležet v posteli nemělo smysl. Když se mi chtělo k ránu spát, šla jsem se dospat. Naučte se zklidnit tělo i mysl, to pomáhá velmi. Při převalování v posteli neusnete. Chce se to vědomě zklidnit, správně dýchat, navodit příjemné myšlenky a spánek přijde.
Záleží, co je příšinou nespaní. Pokud máte nějaké starosti, tak se Vám zřejmě budou honit v hlavě, než se vyřeší. Ale jinak jedna noc nevadí, to zvládnete. Když se narodí miminko a je plačtivé, tak se maminka nebo rodiče také nevyspí a to nejde o jednu noc. Dnes až přujdete z práce, tak si zkuste zalézt pod peřinu a hodinka to spraví, nebo jděte spát večer dřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.