Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neusl jsem dnes vůbec, co vy?

Od: nespavaosoba odpovědí: 12 změna:

Tak jsem šel dnes kolem 23:30 spát a v 5 ráno jsem to zvdal.. neusnul jsem vůbec :D Jak se spalo Vám?:D

Samozřejmě jsem zkoušel se v noci projít, dělat nějaké věci, ležet, bylinné čaje - nešlo nic..

Otázka zní.. od 8hod pořebuju už fungovat a pracovat. Bude mi líp, když už spát nepůjdu a budu celý den fungovat bez naspané minuty nebo jít spát na hodinu? Nebudu ještě více dodrbaný?:D

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych byl dodrbaný. Nejedl jste něco večer, nemáte stres?

nespici
Bohužel jedl.. Přijel jsem pozdě domu. No spát jsem nešel vůbec, tak snad ten NON STOP dám dnes.. Stres mám asi jako většina lidí, nic extra no

fex
hodnocení

0x

Já sjem šel spát 22:30 a v 6:00 jsem už byl vyspaný. Spal jsem dobře, dceruška byla hodnácelou noc.

hodnocení

0x
Spal jsem od 0:00 - 8:00 a pohodicka. Spal jsem jako miminko.

hodnocení

0x

Je otázka, proč nespíte. Problémy v práci nebo nějaké starosti? Já spím hůře, mezi směnami. Jinak když mám volno, spím dobře. I na tu hodinu jste si měl lehnout.

fex
hodnocení

0x

Nevím, jestli některé bylinné čaje nejsou povzbuzující, takže je třeba není dobré pít před spaním. Máte takové problémy často?

hodnocení

0x

Nespal jsem, v praci na to nebyl cas:)

pb®
hodnocení

0x

Jeden den bez spánku dáte s přehledem. Nejspíš přijde někdy po obědě krize, ale tu překonáte. Večer si běžte lehnout jako obvykle nebo o trošku dřív, rozhodně nechoďte spát odpolede po návratu z práce, to by spánek mohlo ještě víc nabourat. I když je to lákavá myšlenka. Mně se tohle taky občas stávalo, tedy ne že bych neusnula vůbec, ale čučím třeba od tří a když bych měla vstávat, tak teprve na mě přichází spánek. Když jde člověk druhý den do práce, je to k vzteku, na rodičáku mi to ani nevadilo. Tak jsem holt vstala ve tři a šla třeba uklízet. Ležet v posteli nemělo smysl. Když se mi chtělo k ránu spát, šla jsem se dospat. Naučte se zklidnit tělo i mysl, to pomáhá velmi. Při převalování v posteli neusnete. Chce se to vědomě zklidnit, správně dýchat, navodit příjemné myšlenky a spánek přijde.

lidus*
hodnocení

0x

Kolem 21.30 jsem zalehla a usnula, manžel se díval na fotbal, probrala jsem se při jeho výkřiku "hezkýýý" (asi dali gól), otočila se a spala dál. Vstávala jsem chvíli před devátou.

pt®
hodnocení

0x

Záleží, co je příšinou nespaní. Pokud máte nějaké starosti, tak se Vám zřejmě budou honit v hlavě, než se vyřeší. Ale jinak jedna noc nevadí, to zvládnete. Když se narodí miminko a je plačtivé, tak se maminka nebo rodiče také nevyspí a to nejde o jednu noc. Dnes až přujdete z práce, tak si zkuste zalézt pod peřinu a hodinka to spraví, nebo jděte spát večer dřív.

Kdepak, žádné na hodinku po práci nebo večer dřív! Spát jít v obvyklou hodinu dle normálního režimu.

hodnocení

0x

Já jsem dnes usnul velice dobře, ani jsem nestihnul dojít do postele. Nicméně ve vašem případě bych už spát nešel a jel nonstop. Není to zase až takový problém. Kdysi jsem takový režim kvůli státnicím a diplomce několik týdnů provozoval - spánek pouze obden 6 hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]