Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátká uzdička

Od: pstruh odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

nedávno se mi podařila natrhnout uzdička na penisu a poté se to párkrát opakovalo. Byl jsem u urologa a ten mi říkal že mám krátkou uzdičku a jsem objednaný na frenuoplastiku, ale mám termín až za nějaký měsíc a půl .. Potřeboval bych to právě zpravit co nejdříve, jelikož v poslední době to hodně omezuje. Máte tu zkušenosti s tímto zákrokem? Nevíte jestli toto dělá běžně každý urolog a tak se zkusit zeptat třeba jinde, jestli by to nešlo co nejdřív udělat, případně nějaké doporučení někde na Moravě. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

1x

Měsíc a půl není dlouhá doba. Spíše byste se měl zajímat, co vám na tam po zákroku zůstane. Tyhle věci je třeba s lékařem pečlivě probrat a hlavně předem.

A co tam asi zustane? Uzdička se jedním řezem fikne a po týdnu pálení při močení bude mít na věky svatý pokoj.
hk

Frenuloplastika nemusí být jen fiknutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]