Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing do jazyka vs rizika

Od: nick151 odpovědí: 6 změna:

Zdravim...uvažuji o piercingu do jazyka, tak se chci zeptat jaká to má rizika a nebo prostě vaše názory. Nejlépe od někoho, kdo s tím má zkušenosti :) . Dá se také nějak zařídit, aby to někteří vůbec nezjistili? Dík moc předem za vaše odpovědi. Mějte se

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

0x

pokud to nemají poznat rodiče tak ti to poznají zaručeně

papene*
hodnocení

0x

Když nechceš aby to někteří lidé vůbec viděli, tak proč o tom uvažuješ?*bzum*

Tomu nerozumím.

amlim*
hodnocení

0x

Slyšela jsem od vnučky která to bohužel má,že dost mladých lidí si zničilo přední zuby,protože si s tí m v puse pohrávají. Je fakt,že když to měla čerstvý,tak zkusila,jazyk opuchlý,musela to solit,brrrr...nechápu to.Pozná to na tobě každý,nebudeš moci jíst i mluvit. Samozřejmě ze začátku. Vykašli se na to. Kdo to měl, koho znám, tak už to vyndal.*jasne*

vouz*
hodnocení

0x

Ahoj. Já piercing v jazyku mám a jsem s ním spokojená. Určitě je potřeba to hodně promyslet. Když do toho půjdeš, vyber si opravdu salon, který je prověřený. A dej si pozor na sterilitu. Osobně jsem byla v Hellu a byla jsem maximálně spokojená. Samotné píchnutí moc nebolí...ze začátku taky ne, ale pak už jo. První dny napuchlej jazyk...bez pořádného jídla atd. Je dobrý to chladit třeba zmrzkou, ale já to třeba chladila až moc a byla nemocná. Což s napuchlým jazykem neni zrovna nejpříjemnější. Po pár dnech bolest zmizí a za pár týdnů můžeš jít na výměnu za kratší. Je pravda, že pokud nechceš piercing vidět neni. A kdykoliv se dá vyndat a jazyk zaroste..nezůstana žádná dírka...nic. Ovšem prachy ti už nikdo nevrátí. Tak ať se dobře rozhodneš ;)

goro*
hodnocení

0x

nemohu pochopit jednu věc, k čemu to vlastně má smysl mít kousek kroužku v ustech,radši směřuj své aktivity jiným směrem.Měj se!

macek7411*
hodnocení

0x

Příští rok mám jít do důchodu a před třiceti lety jsem měl ozařovanou tvář. Rozhodně nedoporučuji nějaké dráždění jazyka a podobné nesmysly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]