Nejste přihlášen/a.
Dá se ještě někde sehnat limonáda Lift? Nejlépe Lift citron a bylinkový Lifter? Dlouho jsem to nikde neviděl. Dnes už je skoro ve všem glukózo-fruktózový sirup a Lift byla dobrá limonáda bez tohohle sajrajtu.
Spousta limonád, Orangina ani Top Topic a další mě bohužel nazajímají, v otázce jsem se ptal explicitně na Lift, resp. Lifter. Kdybych chtěl vést debatu o limonádách slazených cukrem, tak bych si na to založil zvláštní téma. Asi jsem si měl odpustit tu narážku na glukozo-fruktozový sirup, jelikož tohle je přesně ta odpověď, kterou jsem předpokládal, a kterou jsem vůbec nepotřeboval. Nevím, ale mám takový pocit, že se Lift asi přestal vyrábět. Dřív býval všude, a teď poslední nabídky jsou tak cca. 3 roky zpátky, s tím, že produkt není dostupný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.