Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dá koupit Lift?

Od: dave* odpovědí: 3 změna:

Dá se ještě někde sehnat limonáda Lift? Nejlépe Lift citron a bylinkový Lifter? Dlouho jsem to nikde neviděl. Dnes už je skoro ve všem glukózo-fruktózový sirup a Lift byla dobrá limonáda bez tohohle sajrajtu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zakuj
hodnocení

0x
Netvrdil bych ze to je sajrajt, neco si o tom prectete, zato uvedeny lift plny aspartamu a acesulfamuK je jiste dobrota. To uz radsi ten sirup. Jinak spousta limonad se dela stale s cukrem, ale nestoji 12kc 2litry. Orangina je dobra a top topic je tez s cukrem pokud se nepletu a dalsi...
dave*
hodnocení

Spousta limonád, Orangina ani Top Topic a další mě bohužel nazajímají, v otázce jsem se ptal explicitně na Lift, resp. Lifter. Kdybych chtěl vést debatu o limonádách slazených cukrem, tak bych si na to založil zvláštní téma. Asi jsem si měl odpustit tu narážku na glukozo-fruktozový sirup, jelikož tohle je přesně ta odpověď, kterou jsem předpokládal, a kterou jsem vůbec nepotřeboval. Nevím, ale mám takový pocit, že se Lift asi přestal vyrábět. Dřív býval všude, a teď poslední nabídky jsou tak cca. 3 roky zpátky, s tím, že produkt není dostupný.

martinanovotna
hodnocení

0x
Dobrý den limonáda Lift se dá koupit na e-shopu Nápojový servis Volek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]