Nejste přihlášen/a.
Hezký den. Koupila jsem si tabletky Mumio od Dr. Popova a až doma mě napadlo, že jsem kdysi dávno měla alergii na krém Mumio. Přesto jsem je začala brát a zatím nevadí. Máte s tabletkami nějaké zkušenosti? Pomůžou? Děkuji.
Jelikož jsem to neznala, tak jsem si o tom něco načetla. Sama za sebe mohu říci, že bych tomu vůbec nevěřila. Příliš mnoho vychvalování a upozorňování na to, jak je to vzácné a drahé, jak těžce se to vyhledává a další všelijaká zdůrazňování že je to prostě zázrak. A pak nakonec ten zázrak stojí 60 kapslí pouhých 260 Kč. Což je na takový zázrak hodně málo, ale na to, aby na tom chytří vydělávali je to zase dost, když je to v podstatě pouhý doplněk stravy, bez zvláštních účinků. Jeden lékař psal, že je to jenom bombastická reklama na něco, co není ještě vůbec prozkoumáno, neexistují žádné vědecké výzkumy na účinky tohoto přípravku a původ je také vědecky neověřený. Že pokud tam nějaké "mumio" je, tak je natolik "zředěno", že tam vlastně ani není. Jelikož je možné s tímto přípravkem obchodovat, tak prošel určitě nějakou kontrolou o nezávadnosti produktu, ale jeho blahodárnost je ve hvězdách. Funguje jako "place bo". Tudíž "a víra tvá tě uzdravila".
Dík za reakci. Tak já to beru už 7. den a smrdí to jako rašelina. Mně to nevadí, protože hned jak to vyndám z platíčka, dám do pusy. Je to mazlavka. Pamatuju si, že mi to máma před víc jak 20 lety kupovala, bylo to na ekzém, ale ekzém se mi po tom zhoršil. Pálila mě pleť po tom. Mámě bylo líto to vyhazovat, protože to levné nebylo, tak se tím patlala. Jestli jí to pomohlo, si už nepamatuju. Ale jakmile to otevřela, smrděla celá lednice a ona taky, když si to na sebe napatlala. A jak je to hnědý, vypadalo to jako maska z droždí. Ta smrdí taky. Někdo by k tomu třeba dodal že je to hnědý jako ho... A to taky smrdí. To mumio dokonce i z hovínek ze zvířat na horách je - hlavně hlodavců, jsem četla na internetu.
Tak mám po mumii vyrážku po obličeji. Stejně jako před lety. Mumio už nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.