Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem si natrhl vazy v koleni. Dle doktora mám na min. 2 měsíce "pohov". Jsem zaměstnán jako řidič, tudiž můj denní vyměřovací základ je jen 766,-, tj. cca. 414kč denně x 20 pracovních dní a za měsíc mi vycházícca. 8500,- Manželka vyděla cca. 10500 čisteho. Máme 3 děti. Nepobíráme žádné příspěvky. Pouze přídavek na děti 1550,- z lonského roku. Náklady na bydleni máme 3000. Je možnost požádat socialku o nějaký doplatek nebo jinou sociální dávku? Děkuji
0x
doplněno 17.04.16 16:31: Mám na mysli normální pojistku,ne nesmysl co zde pisete vy. Takže na nic nárok nemáte
Bohužel, jediné pojištění mám na trvale následky. Když jsem se ptal na urazove, tak by mě vyslo cca. 1800/rok, mám ho 3 roky a odškodnění za utrhlé vazy je kolem 5 tis. Takže ty pojistky jsou velmi "výhodné". Jak je to s danovym odpočtem na děti, když budu dostávat neschopenku? Započítává se někam nebo kde ho uvidím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.