Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , vím,že nakonec se budu muset rozhodnout sama, ale třeba mi pomůžete se k nečemu přiklonit .
Několik let chodím na brigádu nebo spíš vypomáhat a protože je to nárazová práce , tak jsme domluveni ,že s předstihem jim tam napíšu mail , aby se mnou počítali atd. Učinila jsem tam i teď a napsala jsem s předstihem dokonce 6 -ti dní ,ale do teď se mi nikdo neozval ( vždy odepisovali tak do 2 - 3 dnů ) . Jasně, může se stát ,že ten mail třeba přehlédnou a nebo omylem smažou a tak jsem se rozhodla napsat smsku,ale opět nic , Nakonec jsem zkusila i zavolat, ale jsou "nedostupní " . Víc podnikat už neplánuji .
Kontakt na někoho, kdo je tam se mnou bohužel nemám - často se tam lidé střídají a i ta práce nedovolí se nějak víc mezi sebou poznat .
Nikdy se mi ještě nestalo,že by mě takhle ignorovali a nebo odmítli mojí pomoc . Ta práce mě sice baví,ale zároveň se taky nezhroutím když jí tentokrát dělat nebudu . Spíš mi jde o to, jestli to mám brát jakože NE. Navíc nebydlím zrovna blízko a jet tam " na otočku " , aby mě třeba řekli ,že mě tam tentokrát nechtějí se mi taky zrovna nechce . Také může být opak : ozvou se teprve pár hodin "před " s tím,že mě potřebují ,ale já se taky nemůžu hned utrhnout ,že jo . Mělo by to být už v neděli ...
Děkuji všem za reakce.
Dobrý den, odhaduji, že už tam nepotřebují nikoho, protože už nefungují. Kdo je bez spojení, resp nereaguje, tak je podezřelý, nedostupný a bez zájmu. Klidně si naplánujte víkend a případně je odřekněte. Alespoň by je to naučilo slušnosti odpovědět. Zdravím!
Určitě bych mejl poslala znova, to přece nic nestojí. A zkontrolovala si na netu, jestli nezměnili čísla a tak. Jet na blind bych taky neriskovala. Jenže už není moc času, pátek večer...
Podívala jste se na jejich firemní stránky? Nedočetla byste se na nich nějakou zásadní informaci? To, že jsou po telefonu nedostupní, je opravdu divné. Byla tato firma a spolupráce legální, tedy ,,košer,, /čistá/? Pokud ne, tak je to nasnadě.
Ano , jsem u nich už roky a nic se na stránkách ani v kontaktech nezměnilo , firma funguje . Možná tím říkají,že už mě nepotřebují ,ale pokud je to tak tak by mě to měli říct na rovinu
Jasně, že by to měli říct rovnou, co a jak, ale... třeba to někdo nestihl, třeba do poslední chvíle nevěděli a pak už nebyl čas, třeba se opravdu něco děje a nikdo kvůli tomu nemá čas, třeba Vás opravdu nepotřebují a myslí si, že "neodpověď" je taky odpověď a stačí to, možností je víc. Jestli tam nepojedete, tak se stejně ještě připomeňte, s tím, aby vám příště dali včas vědět, tím nic nepokazíte. Tak jako tak je na nich, jestli Vám zavolají, ale uvidí, že zájem o tu práci stále máte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.