Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je mi 61let. Mám problémy stím že v noci mne to probudí a musím jít na záchod. Doktor mi předepsal tablety Urizia ale nějaké zlepšení není pouze částečné. Četl jsem na internetu o náplastích Prostaplast. Máte zkušenosti s učinky a nebo je to opět reklama? Děkuji.
RECENZEZDARMA je podvodný portál jedinej spoločnosti, ktorá predáva všetky tie balasty.
Skúste pozrieť aj:
Zaujímavé je nájsť všetky tie blogy na jednom mieste. Jeden a ten samý človek, rôzne mená. Rovnaký predajca, ale dopletené fakty, klamstvá, hovadiny. Hnus. Chaos. Je v tom šialený bordel, ale ten nevidíte, keď vidíte len jednu reklamu a jeden blog. Vidíte to až vtedy, keď vbám niekto dá pod nos všetko naraz. A podvod je odhalený!
Dobrý den, uvědomte si, zda Vás probudí nucení močit nebo nejde jen o špatný spánek a při probuzení zjistíte, že by nebylo špatné si na WC zaběhnout. Myslím, že když má člověk dobrý spánek, tak vydrží až k ránu. Takže, možná máte prostatu ještě vcelku OK, ale máte špatný spánek. Zdravím!
Chodil jsem někdy i 4x za noc. Teď polykám prášky "Omnic Tocas" (pouze na předpis) a většinou vydržím bez problémů celou noc (pokud si teda nedám po večeři 2 - 3 piva ) Náplasti neznám.
Ale souhlasím s Benem, může jít o psychickou záležitost. Prostě si Váš organismus zvykl vylučovat v určitou dobu. Těžko se to odvyká.
prostředkům z Internetu a hlavně z TV reklam nevěřím ani datum
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.