Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě jak se projevuje nádor na mozku , mohly by být příznaky : bolesti hlavy , špatné vidění , zmatenost, únava , spavost , výpadky paměti , malátnost , škubání v těle?
Dobrý den, nádor v hlavě se projeví zřejmě až podle toho, jak roste a kterou oblast mozku začne utiskovat. Kolega z práce měl tuto chorobu, byl odoperován a úspěšně se vrátil do normálního života. Když jsem se ho ptal, jak k tomu došlo, tak říkal, že on neměl vůbec žádný problém, ale jednoho dne se probudil a viděl dvojitě. Takže, může to přijít i zcela náhle. Zdravím!
Podle popisu mi to spíš příjde, že tělu chybí nějaké minerály, jako třeba hořčík.. Zajděte si k lékaři a žádejte vyšetření. Nádor na mozku se ze začátku většinou nijak neprojevuje. Až když začne tlačit na nějaké centrum, může se objevit dvojité vidění, bolesti hlavy, tendence při chůzi tíhnout k jedné straně, zpočátku úplně nevinně dívání se na tv jedním okem, aby se druhému ulevilo.. Výpadky paměti, malátnost, spavost, zmatenost ani únava mezi příznaky nebyly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.