Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych strávit intimní chvilky se svou milenkou. Využil jste již někdo hodinový hotel Smíchov , je opravdu diskrétní?
no to snad není pravda. Vzít milenku do hodinového hotelu a strávit intimní chvilky na posteli, ve které se ještě před chvílí mohla válet nějaká prostitutka s nějakým šamstrem? Nevím jak vy, ale já bych měl obavy z něčeho horšího, než z nějaké indiškrece.
Jestli takhle uvažuješ tak nikdy nelez do hotelu žádnýho !
Většinou na tu hodinu asi těm lidem je to jedno, v tu chvíli myslí úplně na něco jinýho, přece si tam nepůjdou stěžovat i když jeden nikdy neví, všechno je možný.
Doufám, že to není bokovka k manželce. Ale pokud zajedete i mimo Prahu do nějakého hotelu, či hotýlku a řeknete, že chcete pokoj, tak zaplatíte taxu na jednu noc a třeba za tři hodiny "vypadnete", vrátíte klíče od pokoje nebo kartu a jedete pryč. Pracovala jsem, jako recepční, tak vím, že to jde. - pt
pt- jenže v hotelu musí předložit doklad totožnosti a nebo poskytnout údaje z karty. To už není diskrétní.V hodinovém hotelu se nic nedokádá, nic nezapisuje, nic neeviduje, takže zpětně nejde nic vypátrat.
Omyl, nejsem recepční v hodinovém hotelu. Jen se 25 let pohybuji v ubytovacích službách, tak něco málo o rozdílech vím.
"uska", fááákt? To jsem nevěděla, že v hodinovém hotelu je to bez dokladů... No, je vidět, že to neznám...
tak to je mně líto...
@pt, To je super, že jste pracovala jako recepční. Chci se zeptat v této souvislosti. Když koupím jednu noc na hotelu, tak si tam můžu přivést večer kamarádku a sledovat s ní společně na pokoji TV? A nebo povolení pro "návštěvy" záleží čistě na místních hotelových pravidlech?
Je to sice již 15 let zpátky, ale ano, mohl jste si přivést "kamarádku a "sledovat s ní na pokoji TV", jelikož byl hotel v soukromých rukách, pravidla určoval majitel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.