Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinový hotel Smíchov

Od: prkus* odpovědí: 12 změna:

Chtěl bych strávit intimní chvilky se svou milenkou. Využil jste již někdo hodinový hotel Smíchov , je opravdu diskrétní?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

no to snad není pravda. Vzít milenku do hodinového hotelu a strávit intimní chvilky na posteli, ve které se ještě před chvílí mohla válet nějaká prostitutka s nějakým šamstrem? Nevím jak vy, ale já bych měl obavy z něčeho horšího, než z nějaké indiškrece.

bibi

Jestli takhle uvažuješ tak nikdy nelez do hotelu žádnýho !

doplněno 14.04.16 20:13:

Většinou na tu hodinu asi těm lidem je to jedno, v tu chvíli myslí úplně na něco jinýho*smich*, přece si tam nepůjdou stěžovat i když jeden nikdy neví, všechno je možný.*srdce*

coco

Jak to v takovym "hodináči" chodi sice nevim, ale luzkoviny snad prevlikaji po kazdym kunčoftovi *sok*

honzmalatny*
14.04.16 20:30

uska*
hodnocení

1x

prkus - neni nic jednoduššího než jít na zkušenou. Pokud by po vás chtěli doklady, tak se obrátite ve dveřích a pryč. Je zde nebezpečí jako všude jinde a to, že potkáte na schodech svoji manželku nebo souseda.

majsterjoe*

Nebo manželku a souseda *vtip*

honzmalatny*
hodnocení

1x

U nás se v hh na nic neptají, domluva skrze mobil či net, příchod, pokoj, platba, odchod.

pt®
hodnocení

0x

Doufám, že to není bokovka k manželce. Ale pokud zajedete i mimo Prahu do nějakého hotelu, či hotýlku a řeknete, že chcete pokoj, tak zaplatíte taxu na jednu noc a třeba za tři hodiny "vypadnete", vrátíte klíče od pokoje nebo kartu a jedete pryč. Pracovala jsem, jako recepční, tak vím, že to jde. - pt

uska*

pt- jenže v hotelu musí předložit doklad totožnosti a nebo poskytnout údaje z karty. To už není diskrétní.V hodinovém hotelu se nic nedokádá, nic nezapisuje, nic neeviduje, takže zpětně nejde nic vypátrat.

doplněno 14.04.16 19:32:

Omyl, nejsem recepční v hodinovém hotelu. Jen se 25 let pohybuji v ubytovacích službách, tak něco málo o rozdílech vím.

pt®

"uska", fááákt? *sok* To jsem nevěděla, že v hodinovém hotelu je to bez dokladů... No, je vidět, že to neznám...:-D *vtip* tak to je mně líto...*nevi*

radarbrdy*

@pt, To je super, že jste pracovala jako recepční. Chci se zeptat v této souvislosti. Když koupím jednu noc na hotelu, tak si tam můžu přivést večer kamarádku a sledovat s ní společně na pokoji TV? A nebo povolení pro "návštěvy" záleží čistě na místních hotelových pravidlech?

pt®

Je to sice již 15 let zpátky, ale ano, mohl jste si přivést "kamarádku a "sledovat s ní na pokoji TV", jelikož byl hotel v soukromých rukách, pravidla určoval majitel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]