Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úřad práce a nemoc

Od: renda* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,mam problém v březnu 2009 mi skončila pracovní smlouva na dobu určitou,před vypršením této doby jsem onemocněla a nemoc trvá do teď ale teď se musim jít nahlásit na uřad práce.Zajmalo by mě jak to je když byjsem otěhotněla v době kdy budu zaevidována na uřadu práce a měla by jsem ryzikové těhotenství ,co mi bude vypláceno jestli podpora v nezaměstnanosti nebo nemocenská, ptám se proto že mam strach aby podpora nebyla tak malá že mi nebude stačit ani na hipotéku a bohižel vim že můj stav nebudu na tolik dobrý aby jsem si u toho ještě nějak přividělávala.Moc děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná by ve Vaší situaci (bez zaměstnání, hypotéka, nepříliš dobrý zdravotní stav) stálo za zvážení odsunout těhotenství na vhodnější dobu. Nemocenská by Vám zcela jistě vyplácena nebyla - nejste nemocensky pojištěna a ochranná lhůta uplynula 7 dní po ukončení zaměstnání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]