Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalorie v suché rýži a v uvařené- rozdíl?

Od: dra odpovědí: 8 změna:

Na sáčku čtu, že např rýže má 100g 400 kcal...myslí se tím v suchém stavu, nebo 100g uvařené?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

1x

Suchý stav.

Na váze bude vidět úbytek, protože neuvařená rýže zničí všechny blomby ve vyspravených zubech, bude-li strávník rýži chtít rozkousat.. Chtěla bych být u toho *haha*

paw*

A kdyz boli zuby, tak se moc neji. A to se projevuje tez na vaze

Pro tazatele. na krabici je taky napsano 400g baleni a ne 2000g v uvarenem stavu.

eta

Babkazov: Co to je "blomby"?

hodnocení

0x

Mokrý stav. (Řekla bych, že uvařená).

100 g vařené rýže má 130 kCal.

chatarka
hodnocení

0x

To bude spíš ve vařené rýži. Když se uvádí jiné potraviny, které jsou ve stavu způsobilém ke konzumaci, jako pečivo, čokoláda, sýry. Mně zas vždycky vrtalo hlavou, jestli se C vitamín v paprice zkoumá bez jadřince a stopky, nebo z toho, co se jí. Tam si zas myslím, že to první. Někam to nasypou a nikdo se s tím nevykrajuje /?/

drah
hodnocení

0x

moc děkuji za odpovědi...nop teď mi už ten úbytek váky klesne minimálně o 20 kilo za měsíc...chach

dělám si legraci...ale tak nějak mě to napadlo. Když dám vařčit 100g rýže...kolik je z toho řýže uvařené? cca třeba 400g...400 kcal?a pak je jasný , proč nehubnu,,,,,ty tabulky za to mohou...no jsem z toho blááázen..

...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]