Nejste přihlášen/a.
loni se mi stal úraz,měla následovat operace ale musela být odložena kvůli jiné diagnoze,která se vyskytla ale s úrazem nesouvisela..operace byla uskutečněna před koncem roku a dodnes jsem v PN.mám pojištění na denní odškodnění úrazu a denní odškodnění PN.jaké bude plnění až ukončím PN?
Nedávno jsem to absolvoval a je to asi takto: vyplníte si formulář hlašení škodní události. Součástí formuláře jsou kopie posledního dílu neschopenky s datem zahájení neschopnosti a datum ukončení, potvrzena zaměstnavatelem. Další část je zpráva obvodního lékaře s popisem úrazu. Z pojišťovny si vyžádali v časové posloupnosti všechny úrazy a léčeny nemocné části těla, na kterou se vyplňuje pojistná událost 7 let nazpět. Jestliže by byla nějaká léčba na pojištěnou část těla v těch 7 letech, pojisná událost zaniká. Čím více všech kopií lékařských zpráv, tím lépe.
Nechopenka musí být od počátku na pojištěnou část těla.
Plnění by mělo být podle smlouvy v pojistce bez počátečných 15 dní. Když je nechopnost např. 100 dní, bude to 100-15 x denní sazba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.