Nejste přihlášen/a.
Googl maps a jinde píší , že je tam ZAVŘENO? Call centrum, hlásí ČEKEJTE, ČEKEJTE. Bude se tam se mnou někdo bavit
o mým důchodě, bez objednání?
funguje ,ale jsou na baterky - ani písemně se s nima nedá spojit - nereagují na dopisy- manžel už čeká 4 měsíce je to děsný
Toto centrum vřele doporučuji.
Byla jsem tam minulý měsíc, měla jsem nějakou chybu ve výpočtu. Našla jsem dodatečné materiály.
Před budovu jede autobus. V prvním patře velká hala, lístkový systém a plno okének. Bez objednání, i kdy i tato možnost zde zřejmě přes internet je. Než jsem si svlékla kabát, tak jsem šla na řadu.
Vše jsem vyřídila v klidu, na vše se lze doptat.
Vyřízení důchodu trvalo necelé tři měsíce, ale tato oprava se trochu déle vleče. Ale ono to jednou přijde a peníze zpětně dopošlou.
Doporučuji dojít na toto centrum třeba půl roku až jeden rok před plánovaným odchodem do důchodu, kdy Vám vše zkontrolují a udělají předběžný výpočet i s datumem vhodného odchodu.
Já jsem si to počítala sama přes kalkulačky a stejně byla malá chybička.
Proč se nepodíváte na jejich stránky ČSSZ? Je tam tlačítko na objednání. Nevidím žádné upozornění, že v reálu nefungují.
Na tyto stránky ČSSZ jsem se dívala již předem, ale mrkněte, na googl maps , když dáte ČSSZ, Křížová 25,
je napsáno - trvale zavřeno. To mě zmátlo, proto ten dotaz- pohanko.
ZB - Tyto dveře /vchod/ jsou zřejmě pro klienty trvale zavřené. Nevím, jestli pro zaměstnance lze použít.
Pro nás klienty je otevřen o pár pár metrů níže jiný vchod a je i tak označen tzv. ,,klientské centrum,,. Pokud přijedete od Smíchova /Na Knížecí/, tak vystoupíte na zastávce Správa soc. zabezpečení a po dvaceti krocích jste tam. Foto na Google nesouhlasí, my máme vchod takový obyčejný , ale na Seznamu máte panáčka a trasa jde dohledat i si to pěkně zobrazit, jako když tam opravdu chodíte.
Jo, a byla jsem tam v úterý dopol. a trochu pršelo, tak jsem asi štěstí, že tam nikdo nebyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.