Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje ČSSZ , Křížová 25, Praha 5?

Od: zb* odpovědí: 8 změna:

Googl maps a jinde píší , že je tam ZAVŘENO? Call centrum, hlásí ČEKEJTE, ČEKEJTE. Bude se tam se mnou někdo bavit

o mým důchodě, bez objednání?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

funguje ,ale jsou na baterky - ani písemně se s nima nedá spojit - nereagují na dopisy- manžel už čeká 4 měsíce je to děsný

zb*
hodnocení

Jde mi o to jestli to funguje pro klienty k osobní konzultaci, bez objednání? Vím, že tam vždy bývalo moc lidí, ale proč píší na

googl maps a ještě jinde jsem to četla, že je tam zavřeno? Nechci tam jet 40km zbytečně.

pohanka*
hodnocení

0x

Toto centrum vřele doporučuji.

Byla jsem tam minulý měsíc, měla jsem nějakou chybu ve výpočtu. Našla jsem dodatečné materiály.

Před budovu jede autobus. V prvním patře velká hala, lístkový systém a plno okének. Bez objednání, i kdy i tato možnost zde zřejmě přes internet je. Než jsem si svlékla kabát, tak jsem šla na řadu.

Vše jsem vyřídila v klidu, na vše se lze doptat.

Vyřízení důchodu trvalo necelé tři měsíce, ale tato oprava se trochu déle vleče. Ale ono to jednou přijde a peníze zpětně dopošlou.

Doporučuji dojít na toto centrum třeba půl roku až jeden rok před plánovaným odchodem do důchodu, kdy Vám vše zkontrolují a udělají předběžný výpočet i s datumem vhodného odchodu.

Já jsem si to počítala sama přes kalkulačky a stejně byla malá chybička.

Proč se nepodíváte na jejich stránky ČSSZ? Je tam tlačítko na objednání. Nevidím žádné upozornění, že v reálu nefungují.

zb*
hodnocení

Děkuji, tak já to zítra zkusím.

rosa

Dobrý den, dávám Vám sem odkaz, kde jsou mimo jiné uvedeny i úřední hodiny:

cssz.cz/...

zb*
hodnocení

Na tyto stránky ČSSZ jsem se dívala již předem, ale mrkněte, na googl maps , když dáte ČSSZ, Křížová 25,

je napsáno - trvale zavřeno. To mě zmátlo, proto ten dotaz- pohanko.

pohanka*

ZB - Tyto dveře /vchod/ jsou zřejmě pro klienty trvale zavřené. Nevím, jestli pro zaměstnance lze použít.

Pro nás klienty je otevřen o pár pár metrů níže jiný vchod a je i tak označen tzv. ,,klientské centrum,,. Pokud přijedete od Smíchova /Na Knížecí/, tak vystoupíte na zastávce Správa soc. zabezpečení a po dvaceti krocích jste tam. Foto na Google nesouhlasí, my máme vchod takový obyčejný *plac*, ale na Seznamu máte panáčka a trasa jde dohledat i si to pěkně zobrazit, jako když tam opravdu chodíte.

Jo, a byla jsem tam v úterý dopol. a trochu pršelo, tak jsem asi štěstí, že tam nikdo nebyl.

hodnocení

0x

A co tam potřebujete, nedá se to vyřídit před okresní správu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]