Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem hnusná žárlivka?

Od: lucy* odpovědí: 8 změna:
Dobry den chtela bych se zeptat, chodim do tridy s jednou ze svych nej kamosek, ale posledni dobou se o ni zajima cim dal vice kluku. Samozrejme ji to preju je mila a hezka takze se vubec nedivim, obcas je trochu trhla ale rekla bych ze to se klukum na ni libi jeste vic. Ale o to nejde. Nechci na ni zarlit, je to moje kamaradka ale vedle ni v pritomnosti nejakeho kluka mam vzdy pocit, ze jsem hnusna, k nicemu a oskliva. Dnes jsme sli o poledni pauze s par kamaradkama ze skoly vcetne me nej a jeste dvema klukama ze tridy na pizzu a cestou tam i zpatky se porad bavila jen ona s nimi( s klukama) ja sla vzadu se svoji dalsi kamoskou ze tridy a obe jsme si tak mirne pripadali ostrcene. Nic jsem nedavala celou dobu najevo akorat ta druha kamoska obcas jen tak prohodila ze si pripadame odstrcene, a kdyz si toho moje nej kamoska vsimla vzdy obetave rekla:,, Luciku ty se citis odstrcena, pojd mezi nas" a ja:,, Nene to je v pohode vubec ne... Jenze ja se mezi ne nechtela mackat kdyz je vubec nezajima, tak jsem tam nechtela bejt za krena. Mela jsem chut propadnout se do zeme... Vzdy se snazim bejt mila vtipna a usmevava. Ale jim je to skoro jedno... Obcas kdyz jdem ze skoly a ptaj se mi nej jestli muzou jit s ni ze skoly tak se pak nakonec zeptaji i me ale spis bych rekla ze to berou jako posledni moznost... Tak vas prosim o radu jak to mam vyresit a jestli jsem opravdu zarliva mrcha... Vsem predem dekuju za odpoved...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcgregor
hodnocení

4x

Zažíváš přirozené pocity, mrcha nejsi. Musíš jen pochopit, že svoji kamarádku nevlastníš a nepatří Ti na 24 hodin denně. Řešením může být více kamarádek nebo kamarádů nebo prostě jen stačí mít po ruce tablet nebo se jen více zapojit do hovoru se všemi... Co se týče kluků, je potřeba to brát prakticky. Člověk nepotřebuje mít ke štěstí kolem sebe harém ctitelů nebo ctitelek ale mít toho jednoho a to toho "správného" člověka...

hodnocení

3x

Zdravím. Lucy, nebuďte tak sebekritická a hned se neodsuzujte. Každému se stane, že se necítí třeba nejlépe v určitých situacích. Určitě máte nějaké své přednosti, tak se nestraňte a snažte se zapojit do komunikace. Tím spíše, že jste k tomu vyzvána. Třeba i Vám se stane někdy, že si takto odstrčený bude připadat někdo vedle Vás a ani si to neuvědomíte. Pokud je to Vaše nej kámoška, tak jí úspěch u opačného pohlaví přejte a neciťte se k vůli tomu méněcenná. Naopak, můžete se od ní naučit jak a o čem komunikovat s druhými, abyste pro ně byla stejně zajímavá jako ona.

lucy*
hodnocení

Diky moc alespon vim, jak na tom jsem, budu se snazit ridit se podle vasich rad a snad se vse bude darit

bibi
hodnocení

2x

Já ti poradím, kamarad se s tou druhou holkou, co jsi šla. Ne že bys zavrhla tuhle, ale už bych s ní nechodila. Ta co se líbí moc klukům, vedle ní si budeš vždycky připadat ušlápnutá. Najdi si kamarádku, která je taková jako ty, může být i o třídu horší, pak nebudeš mít žádné mindráky. Jak by ti bylo, až někam půjdete, všichni kluci se o ní budou prát a ty budeš sedět jak pecka, nebo se zamiluješ a on uvidí jí a dá ti kopačky ! Snaž se vypozorovat, čím kromě krásy je přitahuje, její chování výřečnost, zábavnost a příště to zkus na nějakýho jinýho kluka, ale bez ní. Znala jsem i méně hezké holky, ale zase byly zábavné, nebojácné, s klukama to uměly a tak si tak si našli obdivovatele. Vůbec nejsi žárlivka, to co jsi cítila v ten moment by pocítila každá žena, je to spíš smutek a lítost, než žárlení.

lucy*
hodnocení

Dekuju asi mate pravdu, dekuju moc za radu hned vyzkousim

hodnocení

1x

Taky jsem měla nejlepší kamarádku sexbombu a občas jsem se cítila "ta druhá", i když jsem byla docela pohledná. Kluci se o ni prali, a přesto jsem vždycky měla kluka, kterého mi záviděla, hezkého, vzdělaného a šarmantního. Ještě k tomu vždy na vážno. S prvním jsem chodila skoro tři roky a s druhým dva a skončilo to svatbou. Nakonec se ona ptala mně, jak to dělám. Nebylo to totiž vzhledem, ale spíš povahou a vnitřními hodnotami. Nemohla jsem jí přeci říct, že má povrchní vztahy a když se jí kluk líbí, že s ním hned nesmí vlézt do postele. Pak se stávala snadným terčem na pár nocí a ti slušní kluci se jí snad i báli. Byla na ně moc hezká a moc vyzývavá. Člověk by řekl, že může mít každého, na kterého ukáže a opak byl pravdou. Zájemci byli, ale jiní než by si přála. Tak nezoufej a najdi si kluka, který Tě ocení.

hodnocení

0x

Lucy, ono se to má tak, že jak se vnímáš ty sama, tak tě vnímají lidé okolo. Někdy, když budeš mít dobrou náladu, všimni si, kolik lidí se na tebe usměje nebo se se zájmem na tebe koukne, podívá se ti do očí. A všimni si, když je ti zle, jak lidé uhýbají očima. I kamarádi i naprosto cizí kolemjdoucí. *sok* Když se budeš hrbit a ublíženě krčit, budeš za šedou, problematickou myš. Každý má problémy se svým životem a málokdo se bude snažit pomoci ti. Když ale zjistí, že je to stejně zbytečné, nechá toho. Ještě musíš vědět, že když budeš pofňukávat, pozornost si získáš jen na chvíli. Nikoho, nakonec ani tebe, nebaví někoho uklidňovat a dodávat mu sebevědomí. *hej*Jak vnímáš sebe, tak bude svět vnímat tebe!

Směj se a bude se stebou smát celý svět. Plakej a budeš plakat sama.

max*
hodnocení

0x
Ahoj. Chápu jak Ti je. Byla jsem na tom podobně. Nevím sice kolik Ti je, ale na základce jsem byla šedá myška, která se jako jediná nelíčila a vždycky jsem spíš křenila. Kluci se o mě nezajímali a o nejlepší kamarádku byl zájem velký. Na střední jsem se začala líčit a jinak oblékat a už kluci jevili větší zájem. Měla jsem na střední jednoho přítele, se kterým jsem se rozešla po dokončení školy a tehdy jsem si uvědomila jak moc se o mě kluci zajímají. Ze šedé myšky se stala nádherná labuť a lichotilo mi jak mě kluci i muži obdivovali a snažili se o mě. Naopak z kamarádky se stala obyčejná tutovka o kterou nijak zájem není. Mimochodem už jsem 4 roky zaměstnaná a kamarádka teď už bývalá má pořád jen základní školu, protože nebyla schopna udělat ani učňák. Asi 3x v prváku propadla na různých školách. Já si teď žiji úspěšným a spořádaným životem, mám přítele, kterého miluji nadevše na světě a žijeme spolu. Kamarádka bydlí pořád s mamkou a je nemastná a neslaná. Nějak se zasekla v době zakladní školy a chodí nemoderně oblečená a celkově je nehezká. Tím chci jen říct, že jsi pravděpodobně dost mladá a všechno se změní k lepšímu. A závist a žárlivost jsou normální. To k člověku patří :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]