Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pri sexu nemám žádné emoce

Od: marnov* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, je mi 19 let s přítelem,kterému je 22, jsem rok. Pro oba to byl první sex. Bohužel se moc nevydařil příteli po nasazení kondomu zvadl, zachvili, jsme to zkoušeli znovu, nestihl ho zasunout celého a dosáhl vyvrcholení. Byl že sebe zklamaný a sex už nechtěl. Před týdnem chtěl zkusit sex znovu, nakonec k němu došlo i přes to,že jsem měla menstruaci ( už v koncích). Samotný akt trval 15minut, problém však je,že já neprozivala žádné emoce, bylo to pro mě jako když nejsem přítomna a užívá si jen pritel, jako když mu k tomu jen poslouzim. Velice mě to zaskočilo,protože přítele miluji a nedovedu si bez něj žít. S mazlenim nemám problém, tam prožívám vse úplně normálně. Poradi mi prosím někdo co s tim? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou různé typy žen a některé prostě sex "nevzrušuje". Zkuste třeba jen manuální vzájemné potěšení... třeba bude úspěch časem lepší... stres tomu nepřidá - chce to klid a pohodu. A hlavně ne "aby si jeden užil" - na to jste dva.

figurek*
hodnocení

0x

Hm. Vašemu příteli se hned napodruhé povedl patnáctiminutový sex? To není špatné. Moje první pokusy končily totálním fiaskem a skutečně si milování užívat se mi začalo dařit až za pár let. Dalších pár let mi trvalo, než jsem zjistil, že některé ženy potřebují spíš ruční masáž na klitorisu a ne přímo sex. Proto vám radím : Možná jste jedna z nich. Nepropadejte depkám a beznadějím, zkuste to, naveďte ho, ukažte mu kam a jak sáhnout a jak vás stimulovat. Váš přítel to totiž neví a sám od sebe se k takovému poznání hned tak nepropracuje.

hodnocení

0x

Spousta žen několik počátečních styků neprožije a spousta mužů při něm selže. Je tam spousta rušivých momentů, stud, očekávání neznámého, strach, obava ze selhání, nemotornost atd. Tím spíš. když to byl první sex pro oba. Užívejte si příjemné blízkosti a netlačte na pilu. Sexuální uspokojení přijde, až se na to přestanete fixovat, samo. Jsou i frigidní ženy, ale tím bych se zatím vůbec neděsila. Takhle je to v začátcích běžné u obou, chce to klid a naučit se souhře, co má nebo nemá druhý rád a to si musíte říct, nebo dát najevo, až se přestanete navzájem ostýchat.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Tady by se mělo taky hodnotit. Tady se to povedlo dobře hned 3x. Není co víc doplňovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]