Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
letos na přelomu srpna a září se s manželem chceme vydat do Primorska. Byla jsem tam sama, v roce 2005, takže bude asi všechno jinak. Máme zajištěný menší hotel se snídaněmi formou bufetu. Obědy v tom horku budeme spíš nahrazovat ovocem.
1/ Zajímaly by mě večeře. Výběr restaurací tam asi bude dobrý, jaké jsou ceny? Někdo říkal, že podobné našim, ale já si myslím, že destinace u moře bude asi dražší. Na kolik asi vyjde normální večeře pro jednoho /jen 1 hlavní chod/?
2/ Někde jsem vyčetla, že na pláži se na den za 1 slunečník + 2 lehátka platí 15 leva. Tedy zhruba 225 Kč. Loni na Korfu to dělalo 4 €, takže dost značný rozdíl.
Proto prosím cestovatele, kteří byli v Bulharsku nejlépe loni, zda by mi mohli poskytnout informace. Nemíním tam nějak škudlit, ale taky ne rozhazovat, zajímalo by mě, kolik peněz si vzít s sebou /11 nocí/.
Ubytování, cesta, snídaně zajištěny. Tak na nějaké ty výlety, večeře, obědy? , limonády, zmrzka.
Děkuji za informace. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.