Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mu říct, že ho miluju?

Od: rrrroobbbyy odpovědí: 8 změna:

Ahoj je mi 16. Začalo to v září šel jsem na střední no a měl sem teda ulně novou třídu s novejma lidma a pak se objevil můj kámoš kterýho jsem neznal, ale něco mě k němu hrozně táhlo a chtěl jsem s ním hrozně sedět a to se nakonec podařilo a začali jsme se bavit, no nějak jsem se cítil zvláštně protože mě tak nějak přitahoval a vadili mi všichni lidi okolo protoe jsem se sním chtěl bavit jen já, to sem si pak v duchu říkal ať se uklidnim že sem jak magor. No jenže jak ten čas šel je to ještě horší každou jeho fotku si stahuju mam ho na tapetě v počítači i sem tam v mobilu protože na moilu to zasmusim ve škole měnit. No a furt na něj myslim, pořád se mi o něm zdá a hrozně ho chci třeba objímat nebo políbit. No často se ho tak neneápadně dotýkám, ale asi si toho všiml protože začal být trochu odtažitý. No nejhorší teď pro mě je že on začal před týdnem chodit se spolužačkou a odsedl si ode mě. A já se cítím fakt hrozně protože když s bavíme neustle mluví jen o ní a co spolu dělali a já jí nějak nemůžu kvůli tomu vystát. Zítra jdu sním ven a hozně moc bych mu to chtěl říct, ale bojím se reae to fakt strašný to v sobě dusit.Neím jak se toho zbavit, si říkám že se budu soustředit na něco jinýho ale jakmile ho vidím je to zase znova to samý je to zvláštní pocit jako kdybych byl fakt zamilovanej, nejhorší na tom je, že tohle jsem ještě předtím nikdy nezažil, ale on je fakt výjmarčnej a úžasnej. Měl bych mu to říct nebo radši ne?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

1x

Pokud není spolužák stejného ražení, vaše přiznání může být naprostá katastrofa. Můžete díky posměchu okolí upadnout do deprese. Spolužáci vašeho věku rozhodně nebudou mít pochopení, spíše budete jejich terčem !

rrrroobbbyy
hodnocení

To enení, on tu spolužačku fakt miluje. :( Jenže já jsem jak blázen že jsem se kvůli tomu jednou i nachvál pořezal ale pak to nic moc nebylo. Já bych to chtěl jennějak vyřešit nejradši bych byl kdyby mě miloval taky ale to je blbost se nestane ale nějak si nevím rad co s tím.

hodnocení

0x

Zdravím. Názory na toto budou třeba různé, ale za sebe radím - ne, neříkat! Vaše vyznání by mu mohlo být hodně nepříjemné a třeba by se Vás začal stranit úplně. Respektujte, že si našel přítelkyni a své city k němu si nechte pro sebe.

hodnocení

0x

Ahoj, tak nejprve - Ty sám jsi gay, nebo bisexuál? Předpokládám, že kamarád, pokud ho mohu takto nazvat, je tedy homosexuál.

Určitě bys měl respektovat to, že začal chodit se spolužačkou, má tedy přítelkyni. Ptáš se, zda mu to máš říci, nebo ne...je to velmi složitá situace, jejíž důsledky je těžké domýšlet. Pokud mu to řekneš, jistě by se Ti ulevilo, ale už dopředu počítáš s tím, že by z jeho strany přišlo odmítnutí. Nebo by se ho to dosti dotklo a ztranil by se Tě ještě více, dost možná by o Tobě rozhlašoval nehezké věci.

Taky mi tu chybí jedna informace, dosti podstatná - jseš si tedy jist, že jsi gay, nebo bisexuál, nebo stále jen tápeš, přitahuje Tě jenom tento kluk, nebo máš už nějaké jiné (sexuální) zkušenosti?

Pokud už víš, že jsi třeba gay a už ses někomu svěřil, máš to asi nyní snažší. Pokud ještě tápeš, nebo neseš v sobě jednat náklonost ke kamarádovi a ještě v sobě nosíš to, že jsi gay, a nikdo o tom neví, je to těžké. V obojím případě bych Ti poradil, abys to probral s někým nestranným, komu věříš, pokud se mu svěříš, jistě by se Ti ulevilo, může to být kdokoli, kdo víš, že by to mohl přijmout, poradit Ti a jeho vztah k Tobě by to nejspíš neovlivnilo.

Jinak souhlasím, raději si to nechej pro sebe. Zkus svou pozornost opravdu orientovat na něco nebo někoho jiného. Pokud kamaráda potkáš, zkus si představovat něco nehezkého, co Ti ho v jeho souvislosti "zhnusí" a Ty už o něj pak nebudeš mít takový zájem.

doplněno 10.04.16 17:46:

Předpokládám, že kamarád, pokud ho mohu takto nazvat, je tedy heterosexuál, oprava.

doplněno 10.04.16 18:03:

I kdybys gay opravdu byl, tak to není nic zavrženíhodného. Tím se netrap, jsi stále naprosto normální.:)

rrrroobbbyyy
hodnocení

Já pnevím jsem z toho hodně zmatenej, nikdy se mi tohle nestalo a nikdy jsem nic takovýho k holce nec ítil. Já mám poit že jsem gay. :(

hm*
hodnocení

0x

Ne, neříkat. Respektuj to, že on s tebou nikdy nic mít nebude a ani nebude chtít. Nejspíš. Podle všeho je na holky a tím pádem i kdyby ses rozkrájel, tak si nepomůžeš. Kdybys mu to řekl, přijdeš o něj úplně a kdoví, jak by reagovali ostatní (a že by se to dozvěděli, je docela pravděpodobné). Takže jestli s ním chceš být aspoň někdy, zůstaňte "jen" kamarádi. A vyvaruj se i těch "náhodných" doteků a radši si jeho fotku nedávej ani na mobil.

balzerka
hodnocení

0x

NE! Neříkej. Nepochopí a obrátí se to proti Tobě. Kdysi na chmelu / brigádě v prváku na SŠ/ se do mne zamilovala spolužačka. Byla jsem šestnáctiletá sportovní holka, a jak mi to dala najevo, vyhýbala jsem se jí, jak jsem mohla. Navíc si toho všimly ostatní děvčata a ta dotyčná pak měla peklo.

Znám podobnýho kluka, který proto zmizel až do Anglie, aby rozdýchal to odmítnutí a nepochopení. Tam se jednou potkal se svým stávajícím partnerem a jsou už léta spolu.

figurek*
hodnocení

0x

Jaké máš erotické sny? S holkou nebo s klukem? Jestli s holkou, tak si ničeho nevšímej, protože ono tě to zaláskování do kamaráda časem přejde. Já jsem jako kluk byl zamilovaný do Karla Gotta a jak jsem později zjistil, jsem dost silně vyhraněný hetero a chlapa k sobě nepustím blíž, než na metr. Ať je to kdo chce, třeba i sám velký Karel.

Jestli ale máš erotické sny s klukem, tak si dávej pozor. Jestli se tvoje orientace proflákne, pak tě čeká peklo. A to ani ne od kluků, ale spíš od holek. Jsme takovýto problém řešili v práci, kdy se mezi námi objevil mladý kluk a gay. Chlapům to bylo celkem jedno, ale ženským ne. Pomlouvaly ho, hihňaly se mu a jedna si ho vyhlédla, začala ho popleskávat a osahávat a vést řeči. Prostě sexharašment se vším všudy. Stačilo aby se objevila a už všichni zbystřili pozornost, co se zase stane.

Proto ti radím : Pozor kamaráde. Ať jsi gay nebo negay, nic neříkej. Ženské dovedou být zlomyslné a jsou mezi nimi pěkné potvory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]