Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám uzavřené pojištění ( při úrazu, pojištění odpovědnosti, pobyt v nemocnici), nyní se mi ozvala pojišťvací zprostředkovatelka, která mi smlouvu uzavírala, že smlouva byla uzavřená, když jsem ještě byla student, ale nyní již 3 roky student nejsem, a paní pojišťovačka si vzpoměla, se jen tak zeptat jestli náhodou nepracuji. Chtěla bych se zeptat jestli to tak doopravdy je, jestli teda musím změnit kategorii, když tedy nejsem student, ale pracuji ( i když mám uzavřené úrazové pojištění ), kdybych měla úraz v práci. Pojišťovačka na mě působí spíše dojmem dostat peníze za další uzavřenou smlou. Již několikrát se jen tak ozvala, že by bylo potřeba a pod. Pokud jsem potřebovala pojistku snížit, najednou to oddalovala. Co si o tom myslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.