Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testikularni implantat

Od: nikolas77* odpovědí: 11 změna:
Ahoj, mate tu nekdo kdo prisel o varle jeho umelou nahradu, tzv. testikularni implantat?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chatarka
hodnocení

1x

Znám v okolí taky jednoho, co kvůli karcinomu přišel o jedno varle asi ve čtyřiceti. Žádný implantát nemá a během následujících třiceti let měl několik víceletých vztahů a v pohodě...Vo vo vo tom to neni :)

nikolas77*
hodnocení

No ja jsem podstatne mladsi a zrovna ve veku kdy to cloveka docela ovlivnuje. :)
hk

Vás jedno varle nevlivňuje nijak. Vy jste psychicky nemocný, což dokládá i to, že neustále máte pocit, že musíte mít dvě varlata a když ne dvě pravé, tak alespoň umělé. Prosto jsem vám několikrát psal, že byste měl vyhledat psychologa a sexuologa. Už tím, že hledáte informace po pochybných webech nezabývajících se vašim problémem, je zarážející. Pokud si opravdu myslíte, že potřebujete mít umělohmotnou kuličku v těle, jděte to řešit na sexuologii, ne na zpovědnici.

hodnocení

0x

Mám zkušenost s člověkem, který měl pouze jedno varle a klidně měl několik dětí a sex u něho fungoval v naprosté pohodě. Jestli Vám jde teda o tohle.

nikolas77*
hodnocení

Fungovat se s tim da, ale urcite je rozdil ve dvou a jedne, vim o cem mluvim. Spis me slo o to, jestli nema nekdo zkusenost s tim implantatem, jake jsou nevyhody atd. :)

V tom případě bude nejlepší dotaz u lékaře. Jak vidím, tady mají všichni chlapi varlata dvě. Jinak už by se nějaký ozval.

nikolas77*
hodnocení

No prave lekari maji taky dve, tak jsem se chtel zeptat nekoho kdo to ma vyzkouseny na vlastni kuzi.
Co vy na to mate za nazor? Vadilo by Vam kdyby mel muz jenom jedno? :)

hk
hodnocení

0x

Bóže, to už to jeden řešil, že má jedno varle. Bohužel on měl problém v hlavně. Nejste to nakonec Vy?

nikolas77*
hodnocení

Ano prosim, jsem to ja. Snazim se zjistit co nejvice, tak se na me nezlobte. Jsem rad za kazdou informaci. :)

Nikolas, nikdo se na Vás nezlobí. On je tady někdy někdo hned napruzený. Prostě není problém žít plnohodnotný život a mít děti pouze s jedním varletem. Tak nedumejte a v klidu si ho užívejte.

jitkak*

Samozřejmě se to lehce řekne, ale snažte si z toho "nic nedělat"...můj manžel má jedno varle zakrnělé, tudíž jako by ho neměl...máme spolu krásného syna :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]