Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může jít o zubní kaz?

Od: lucy* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, našla jsem si na spodní 4 malou černou skvrnu, v normálním případě bych poznala že je to zubní kaz ale jde o to, že ten zub se mi teprve prořezává a kouká jen malá špička a přes všechnu péči-zuby si čistím dvakrát denně, někdy i vícekrát- jsem dnes ráno při čištění objevila kaz... Vcelku mne to zarazilo, jelikož večer před tím jsem si zuby jako po každé kontrolovala, ale nic tam nebylo... Nejde to ,,seškrábnou" ani vyčistit kartáčkem, zatím mě nic nebolí ale obávám se nejhoršího... Ptám se tedy, jestli je možné aby se mi kaz takhle rychle ,,rozlezl"?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak rychle by se nerozlezl. Je ale pravdou, že někdy už nový zub vylézá s kazem. Buď jste si ho nevšimla, nebo to ani kaz být nemusí. Někdy se na zubu udělají jen tmavé skvrny. Rozhřešení najdete u svého zubaře. Snad byste nedala na úsudek lidí, kteří Váš zub neviděli ani z rychlíku?

coco

Klasický zubni kaz ma barvu bilou - byva belejsi nez zub ! Skvrnky tmavsi barvy muzou byt zbarveni od jidla, piti... :)

lucy*
hodnocení

Dekuju vsem za radu ale pro jistotu se stejne radsi obednam ke sve zubarce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]