Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace propadleho hrudniku

Od: kuba123445 odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, rozhoduju se jestli mam jit na operaci propadleho hrudniku. Předem řikam, že s tim žadne zdravotni problemy nemam. Tady jde spiš o psychiku. Stydim si sundat tričko. Nechodim kvuli tomu do bazenu a na koupalište. Snažil jsem se s tim smířit, ale opravdu mi to dost vadi a je mi to nepřijemne. Chtěl bych se zeptat, jestli nekdo nema zkušenost s touto operaci? Jinak jeste dodam, ze jsem začal pred par mesici cvičit,ale s timhle bohužel posilovna nic neudela. Ješte dodam, že mi je 22. Neco malo jsem si o tom našel na internetu. Koukal jsem, ze jizva je po tom pomerna velika, ale pořad lepsi jizva než tohle viz foto. Ješte by mě zajimalo, jak dlouho po operaci je možne normalně fungovat (posilovna, jezdit na kole apod.)
Budu rad za kazdou odpoveď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kuba123445
04.04.16 21:03
hodnocení

Operace propadleho hrudniku
Operace propadleho hrudniku #2
jaja60

Na Facebooku se přihlas do skupiny Pectus Excavatum - "vpáčený hrudník" CZ + SR, jsou tam stovky lidí jako ty.

janajesenicka

Já bych do toho nešla. Makejte,posilujte nebo si dejte něco pěkného vytetovat, ale rozhodně ne operaci.Já bych si toho u vás ani nevšimla,nemáte to nijak hrozné.

pavel*
hodnocení

0x

Ahoj mám stejný problém. Už vlastně od malička co si pamatuji jsem měl propadlí hrudník. To že si začal cvičit je jen dobře sice ti to hrudník nesrovná, ale pomůže ti to psychicky nebo teda aspoň mě to pomohlo. Akorát si nesmíš myslet, že změna přijde za týden nebo měsíc... jsou to roky tvrdé práce. Já už cvičím dva roky a i když mám propadnutý hrudník a je to vidět když si sundám tričko, tak se už nestydím v létě jít na koupák nebo si prostě někde sundat tričko. Navíc když mám tričok tak díky propadlému hrudníku vypadá, že mám opravdu velký prsní svastvo. Zamakal jsem ještě trochu na ramenou abych to podpořil a nevypadá to na pohled špatně. Koukni třeba na Jakuba Procházku. Má taky propadlí hrudník a už cvičí pár let a ani by sis nevšiml, že ho v našem věku trátil ten samý problém. Je to jen o tom kolik času si ochoten věnoat tomu aby to nikdo nepoznal...

mytrix*
hodnocení

0x

Zrovna toto teď běželo na primě v rámci epizod Nemocnice Motol. Dozvíte se vše co to obnáší. Myslím, že to vydá za všechny komentáře.

iprima.cz/...

A tady přímo video play.iprima.cz/...

smolik

ja bych teda osobne na to nesla,kazda operace ma i nake riziko,a pokud vam to vadi jen kvuli plavani nebo sundano trika,to bych vubec neresila,radeji mit propadlej hrudnik nez kdyby vam neco zdrbali a mohlo to byt jeste horsi,nemate se za co stydet,nekdo ma maly prsa,nekdo zas treba vypada jak chlap,nekdo ma zas treba hodne chlupu,no a co,at si kazdej polibi zadnici,budte rad ze jste jinak zdravej a vse dobre funguje,ale sla bych do nakeho posilovani,sport atd,

eivlis*
hodnocení

0x

Stene jako Mytrix vyse, tak i ja jsem tu operaci nedavno v telce videla. Byl tam kluk s maminkou a resil to same jako ty.. Obdivovala jsem doktory jak klukovi skvele pomohli..Vim, ze to nicemu neva a jde jen o psychiku, ale byt tebou, tak do toho jdu a jit o meho syna, tak bych o tom taky hodne zvazovala a ptala se doktoru co vse to obnasi.. Ted mozna nastvu nektere lidi, ale myslim si, ze porad slysim jak Jagr to a ono a tohodle doktora clovek ani nezna jmenem.. Svet obdivuje vypatlanou postavu co hraje hokej a doktory, kteri pomahaji a jsou naprosti machri, tak je pomalu nikdo ani nezna... Vsechno naruby tu je, jak se zpiva v jedne pohadce...

martinaa*

Já s tebou zcela souhlasím. Češi znají max. tak Pomahače, možná někoho, kdo léčil Gotta nebo Havla, a tím to hasne. A kdejakej trapák, co si říká jůtůber, je celebrita.

Smutné... a přitom směšné.

vjvj
hodnocení

0x
Myslím, ze bych si toho ani nevšimla. Ale to je to samé, proč si ženský nechávají dát implantáty do prsou. Je to jen o jejich subjektivním pocitu. Okolí je tvůj hrudník úplně sumafuk.

kuba123445
hodnocení

Díky za reakce :) Budu o tom dost přemýšlet jestli jít nebo ne. Ted mam jednu z posledních šanci, protože čím vyšší věk, tak tím je operace rizikovější, tedy aspoň co jsem se dočetl.

martin668

Opravdu na to kašli, u tebe bych si toho ani nevšimnul, kdybys to nenapsal. Sám to mám horší a na operaci stejně nepůjdu - nebudu přeci riskovat své zdraví, abych v očích jiných lidí vypadal o něco lépe, když je to stejně u mne jen estetický problém a nikoliv funkční.

lin
hodnocení

0x

Mě se to na klukách naopak líbí (samozřejmě pokud je operace nutná ze zdravotního důvodu není o čem) Ale pokud jde o estetiku je to pěkné. Můj přítel to má také, takže spíš třeba chodit cvičit udělat si třeba nějaké tetování ( v tom to hodně zanikne měl můj ex :D) pokud se vám to líbí a určitě uýívejte léta na koupáku. Když chlap vypadá dobře a aspoň trochu sebevědomě a se smyslem pro humor, všem kolem je jedno jestli má na hrudníku prohlubeň nebo ne :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma propadlý hrudník

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]