Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nárok na dovolenou po mateřské

Od: bludicka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu jak vypočtu kkolik si můžu v letosním roce čerpat dovolené. S prvním dítětem jsem nastoupila na MD v roce 2004 a po ukončení PPM čerpala řádnou dovolenou u zaměstnavatele,plynule jsem přešla na druhou mat.dovolenou,kterou jsem nastoupila v srpnu 2006 a čerpala do třílet díděte. Do zaměstnání jsem nastoupila od letošního září. Poradíte mi na kolik řádné dovolené mám nárok? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čerpání rodičovského příspěvku není pro účel čerpání dovolené považováno za odpracovanou dobu (na rozdíl od PPM). Za 100 nedopracovaných dnů a pak za každých dalších 21 neodpracovaných dnů se Váš roční nárok dovolené krátí o 1/12 (ZP § 223).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]