Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Četla jsem,že nyní jsou opět v kurzu LP desky.Hlavně sběratelé shání staré desky.Bylo tam popsáno,že nejvíce se shání určité desky Madonny,Beatles apod.
Zajímalo by mne,kde sehnat správné informace..Slyšela jsem,že např. deska Paula Mc Cartneyho Snova v SSSR, speciálně vydaná pro SSSR, byla v té době(asi r.1989,nevím přesně) hodně ceněna.Zajímala by mne třeba její dnešní hodnota.
Nedělejte si velké iluze. Vinily nebudou nikdy v takovém kurzu, aby se jejich cena nějak výrazněji vyšplhala vzhůru. Pokud už je zájem, tak o desky většinou vůbec nehrané a nebo pro grafické ztvárnění přebalů. Nevím, zdy fungují nějaké sběratelské stránky, ale dobrý orientační přehled o cenách bych hledal asi na AUKRO. Také vlastním větší množství a snad i raritních vinilů, ale pochybuji, že by do nich někdo investoval více, než byla jejich původní cena.
Dobrý den.No já myslím,že jsou určitě dražší než původní cena.Kupoval jsem jich několik s třeba desku,která stála 44,- jsem koupil za 190,- a její cena,pokud ji někde mají v bazaru je kolem 250,-Oni za ně třeba málo dávají ve výkupu,ale cena hodně desek při prodeji,je určitě vyšší než původní.Třeba desky Karla Gotta seženete za zhruba původní cenu,ale tyto LP mají bazary i v několika exemplářích.
Konkrétně jsem měl zájem o elpíčko a na aukru bylo kolem 4000.No jak jsem koukal tak klasika-namátkou Deep Purple,Led Zeppelin... jsou u nás v CZ dosti v kurzu.Asi mj proto že u nás snad nikdy nebyli vydány ! M8te to stejně jako auta takové Š 105-120 jsou relativně levné oproti raritní variantě Rapid a starší Gaarde příp "eRko"těchto modelů se vyrobilo málo!
ano,urcite desky maji nekdy slusnou cenu,jedna se vetsinou hlavne o první vydani,nebo japonske vydani atd.dokonce jedno vydani karla kryla ma dneska cenu kolem 4tis.kc.jestli chcete ziskat spravne informace,tak vas to bude stat spoustu casu,jestli mate par desek tak se na to vykslete,byla by to velka nahoda kdyby tam neco bylo.toho mc cartnyho se myslim vydalo cca 40tisic,takze zadna rarita za 190kč je neprodejna.kouknete sama- ebay.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.