Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy po plastice LCA

Od: avatar321 odpovědí: 5 změna:
Ahoj, ve stredu mi delali plastiku predniho zkrizeného vazu a použili step B-T-B (zepredu z kolene). Na sale jsem byla cca 2 hodiny a pustili me druhy den domu. Ted mam, ale problem kdyz jdu po berlich na zachod, tak tu operovanou nohu nedam jakoby pred sebe, abych mohla priskocit na berlich, furt ji nechavam za sebou, jakokdyby byl stehenni sval uplne mrtvy. Jinak kdyz lezim tak hybu prsty, kotnikem nebo i trochu nohou. Kdyz jsem sla ve ctvrtek domu, tak jsem to jeste zvladla. V patek jsem se probudila a uz to neslo. Uz to mam dva dny. Co mam delat? Jsou nake dobre cviky? V nemocnici pri odchodu mi nic nerekli, ze bych nohu mela nak cvicit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdy máte jít na kontrolu, na převaz?

doplněno 03.04.16 10:15:

Jaké injekce si pícháte? Proti čemu?

03.04.16 08:35
hodnocení

V utery.
coco

Ja bych volala doktora hned po zjišteni nehybnosti/nefunkcnosti svalu, protoze cim driv se zjisti pricina, tim driv se muze predejit dalsim problemum, mozna se jedna o nejakou pooperačni trombozu a to je potreba rešit rychle.

hodnocení

Myslite,ze by k tomu mohlo dojit i presto,ze mi pichali v nemocnici injekce proti tomu, ktere si ted picham i ja sama?
coco

Podle toho co popisujete a pocitujete je asi neco špatne, treba injekce nestacily...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]