Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak masturbovat

Od: babicka69 odpovědí: 5 změna:

dobrý den,masturbuji kazdy vecer se sprchou,ale nevím jak masturbovat s prstama..je to prý obvyklejší než ve sprše,a já to bůbec neumím..poradíta mi prosím?a jeste se chci zeptat,proč mi vyvrcholení,nebo jak se tomu říká,nebo vzrušení,prostě když po nějakých 4 minutách cítím to nejhezčí na celé masturbaci,tak proč to trvá takovou chvíli..vždy to trvá tak 10 vteřin a pak už to nemohu vydržet,protože už se to nedá..nejde to nejak aby to trvalo dele nez takovou chvíli?*zed*

dekuji predem za odpoved-je mi skoro 14

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tuto libou činnost těžko naučit korespondečně...

hodnocení

1x
ÁÁ opět nick s číslovkou na konci..co mi to jen připomíná..:D:D

luko141*
hodnocení

0x

Buď ráda, že ti to trvá 10 vteřin... kluci to maj jenom 0,5 vteŕiny nebo vteřinu... takže buď štastná a užívej si to...

sasdax*
hodnocení

0x

Zkoušet, zkoušet a zase zkoušet. Ve třinácti letech ti s tím nikdo nepomůže. Alespoň ne legálně. Však postupem času přijdeš na to jakým způsobem na věc :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]