Nejste přihlášen/a.
Po rozchodu s pritelem se dcera 23 let nastehovala zpet ke me.S pritelem jsme ji pomohli upravit pokojik a od leta dcera bydli u nas.Je to asi 4 mesice co se dcera seznamila pres fejz s klukem ktery bydli 30 km od nas.Jelikoz dcera pracuje turnusy tyden v praci tyden volna,takze tyden je doma a zajimave je ,ze stejny tyden je doma i jeji chlapec,ktery za ni jezdi a u nas pobyva cely tyden.Nekolikrat se stalo,ze za ni prijel i v tydnu kdy ona byla v praci a prespal u nas s toho usuziji,ze ten kluk do prace nemuze chodit tvrdi,ze hlida v marketech.Dcera ho omlouva tvrdi,ze pracuje...ale kdy...vubec se nam nelibi,ze se k nam nakvartyruje,je pravda,ze dcera si ho zivi sama,ale doma nemame zadne soukromi.Sem tam teda jedou i k nim,ale moc caste to neni.Vadilo by vam,kdyby si dcera na tak dlouho vodila domu pritele?Nebo je to vadi jen nam?Dceri za celou dobu nic nekoupil,bohuzel ani na vanoce,sice byli na zacatku vztahu,ale i tak...
Ja si to zavedete,tak bude - chce to hned od začátku..stanovit pravidla,lehce se to řekne,ale musíte to udělat.My jsme ustupovali,syn se oženil,snacha už ten den byla jiná...prostě jsme ji museli snášet...pak se rozvedeli - peklo,teď je syn doma .Jakmile někoho bude mít - buď musí do podnájmu nebo přehradíme domek a budeme sami pro sebe.Snacha přitom-nedávno jsem s ní mluvila-vzpomíná na pobyt u nás pěkně,na mě zvlášť,chce se i scházet u kafe...opravdu jsme nedávali nic znát-co nám vadí...ale je to špatně! - člověk si musí udržet svoje!Varuji vás,zvláště,když se vám ten kluk nezdá.
Jitko, je to váš život a tak si ho braňte. Před všemi. I před dcerou! Není bezmocná, nemocná, na vozíku, aby vás využívala jako Mamahotel. A teď ještě příjmete darmožrouta! Vysvětlete mi, co vád nutí trpět to?! Fakt, ráda bych to věděla, proč tohle trpíte. Jakože je vám to hloupé říci? Určit hranice? Nezbláznila jste se?
Sydney, máte pravdu. Myslíte že kecá?
A proč nemá dcera vlastní bydlení? Už je dost stará na to, aby bydlela s rodiči, když nestuduje. V dnešní době, kdy je cenově přjatelných (i levných) bytů dostatek. Nedivím se vám, já bych to nesnesl. Jak nouzové řešení ano, tak na měsíc. Bohudík jsem nic takového řešit nemusel. HLídač v marketu? Tak to je dobrá perspektiva, za to musí být balík. Asi bych s mladým "vyběhl", ale já jsem jak se říká "ze starý školy" a tohle bych nestrpěl. Můj dům a v něm platí jen můj zákon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.