Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Storno dovolené

Od: djpatrick* odpovědí: 3 změna:

Ještě před Vánocemi jsem pro rodinu koupil zájezd, samozřejmě jsem si k tomu koupil i pojištění ke storno zájezdu.

Člověk má číst opravdu vše co je v pojištění napsáno jinak by nedopadl jako já!

Ztráta zaměstnání není důvod ke stornu, více odpověď od společnosti Uniqa (Cestovní pojištění KOMPLEX), už nikdy více a dám si pozor. Mohl jsem si vymyslet cokoliv jiného, aby mi storno vrátili, ale jsem bohužel jen člověk, který nelže... Nejhoší na tom je, že jsem jim vše poslal doporučeně na adresu jak chtěli, odpověď žádná, až přes emaily mi přišla odpověď o ničem.

Jsem nyní na sebe opravdu naštvaný. Peníze v prdeli a já za blbce

S odvoláním na Všeobecné pojistné podmínky (dále VPP) Vám sdělujeme následující:
Dle VPP UCZ/Ces/14 část F - Pojištění stornovacích poplatků
Článek 4 - Výluky z pojištění - Pojistitel není zejména povinen poskytnout pojistné
plnění v případě zrušení zájezdu nebo služeb z důvodu:
e) nepřidělení dovolené zaměstnavatelem;
Jak vyplývá z předložených dokladů jste zájezd stornoval z důvodu ztráty zaměstnání a
nepřidělení dovolené v nové práci.
S ohledem na shora uvedené Vám nárok na pojistné plnění nevzniká.

Toto sem píši jako příklad lidské blbosti, který si nepřečte pořádně smlouvu s pojišťovnou.
Zdroj: poradte.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paspulka*
hodnocení

0x

Nešlo by dovolenou prodat v rodině nebo známým - nežli o to přijít?Četla jsem i nějaký takový inzerát...

jenda2*
hodnocení

0x

Kupovat si dovolenou půl roku předem je odvaha a s tím spojené riziko. To není žádná novinka.

djpatrick*
hodnocení

Jo přijít po devíti letech o práci je hnus. Dříve jsem to neřešil. V prosinci jsem si nahlásil, že toho a toho data jedu na dovolenou a nebyl problém, kdo to mohl vědět? Myslíte, že majitel za Vámi příjde a řekne. Dostaneš odstupné krachuju a v nové práci nebudeš mít nárok v tomto datu na dovolenou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]