Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taborakova pisnicka - Chlapci vorasky

Od: axus® odpovědí: 2 změna:

Zdravim,

hledam akordy / noty a od koho vubec je pisnicka.

Znam ji pod nazvem Chlapci vorasky (Jack Monroe?), ale Google kupodivu zaryte mlci i na jakoukoliv cast textu.

Na pozadani muzu napsat cely text, ale pokud nekdo zna, tak snad staci prvni sloka:

Sem pojdte chlapci vorarsky

jen prisednete bliz.

Ty chlapce dobre poslouchej

at vsechno uslysis.

Jde o mladyho vorare

co smutnej konec vzal

a nasel svuj hrob ve vode

tam u Jerryho skal.

Predem diky

Axus

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Prohledala jsem kde co, ptala se všech známých s kytarou-nenašla a nikdo nezná.

jentak*
hodnocení

0x

Tuhle písničku jsem slyšel před léty, jsme byli dva dny v kempu, no v kempu, spíš na tábořišti, :) na Berounce, ve Zbečně. Nad Kempem je(možná už není) hospoda s terasou, a sešla se tam parta tří, asi starých trampů, a celý večer hráli písničky, který jsem v životě neslyšel. A že jich znám a umím zahrát hodně. Pak se najednou zvedli, že musí na poslední vlak a bylo. Ani na pokec nezbyl čas. Tak zůstala jen vzpomínka. A dík za připomenutí hezkých chvil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]