Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce platu - co zbyde mi nestačí

Od: exe* odpovědí: 4 změna:

mám exekuci na plat cca 200.000 Kč, z platu 16.000 korun mi zbývá 5.000 Kč, což mi nestačí, bydlím v pronajaté garsonce, žádný majetek nemám. nevím, jak docílit toho, aby mi zůstávalo aspoň 9.000, které pokrývají mé náklady na život. Pokud si najdu brigádu, budou mi taky strhávány peníze? Asi jo, co... už jsem úplně zoufalý a nevím, kam se obrátit, na advokáta nemám. Poradí někdo z vás?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki
hodnocení

0x

Ohledně té brigády - pokud bude krátkodobá a exekutorovi to nikdo nevyzvoní, tak jsou peníze vaše.

amlim*
hodnocení

0x

Najděte si druhou práci,to doporučil exekutor dceři,když po ní chtěl takhle vysoké částky,myslím krátkodobé brigády by byly pro vás,nebo co umíte,tak to prodat.Přemýšlejte...

lidka*
hodnocení

0x

Tady je opravdu každá rada drahá. Nasekal jste opravdu veliký dluh a musel jste počítat s tím, že ho budete muset splatit. Ale tohle jste asi nechtěl slyšet, to jistě sám víte. Teď je už opravdu pozdě něco řešit, když probíhá exekuce. Z platu Vám strhávají dost, tak by se mohl dluh brzy umořit, když se Vám podaří zachovat si zaměstnání. Určitě byste si mohl přivydělávat na krátkodobých brigádách, kde si nechte odměnu vyplácet v hotovosti. To možné je a pomohlo by Vám to platit nájem za garsonku. Já si myslím, že advokát Vám v této fázi exekuce už moc nepomůže. Můžete se ještě obrátit na bezplatnou poradnu - viz stránky www.obcanskeporad/... Je jich už poměrně hodně, tak si vyhledejte, která je nejblíž Vašeho bydliště. *klik* Hlavně to neřešte další "výhodnou půjčkou"- to by byla opravdu cesta do pekel.

papene*
hodnocení

0x

Ještě můžete zkusit vsadit a modlit se,že vyhrajete.*andel*

Třebe se Vám poštěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]