Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu to je? :-o

Od: april87* odpovědí: 10 změna:

Mám absolutně banální dotaz, jen mi vrtá hlavou... Na vozících v Globusu se zhruba před týdnem objevila držátka, viz fotka. Absolutně nemám tucha, k čemu slouží. Není to na kelímek, není kulaté, ale oválné. Zkoušela jsem se zeptat pokladní, ale dost mě odpálkovala, že se o vozíky nezajímá :) Nejde o nic, jen si neumím představit jediné využití... Z nějakého důvodu si přece dali práci to tam domontovat...

K čemu to je? :-o

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

to je držák na tu jejich čtečku...

ekonomika.idnes.cz/...

april87*
hodnocení

Vy jste nejlepší! :) Jasan, to bude "vono" *palec*

hodnocení

2x

držák na tento bazmek:

globus.cz/...

a

http://scanandgo.cz/

april87*
30.03.16 21:12
hodnocení

Díky *ua*

pt®
hodnocení

0x

Že by pro děti, abyste je nemusela držet za ruku...*nevi*

hodnocení

0x

držák na sedačku pro dítě?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Z téhle fotky toho moc nepoznám, ale tipnu si. Není to na drobné zboží, které oky vozíku propadává?

Není.

Je to skutečně držák na čtečku (BCR). V Itálii se to používá už x- let, je to docela fajn věc, zákazník si zboží sám průběžně namarkuje a pak jen dá čtečku do samoobslužné stanice, kde to zaplatí.

hodnocení

0x

Dobrý den.Ty čtečky najdete hned za vstupem na prodejnu nalevo za informacemi.Alespoň na Zličíně.A musíte mít kartu Globus,aby jste to mohl použít.

K čemu to je? :-o #2

pohanka*
hodnocení

0x

Také v Globusu v Praha-Čakovice to již máme minimálně rok-dva. Je to skvělá věc, neváhejte se registrovat. Urychlí Vám to nákup, nemusíte vykládat zboží na pás u pokladny a opět nakládat do tašek. Existují i uzpůsobené tašky /i Globus je prodává/ které dáte do vozíku a zaháknete za postranice.

U určitého zboží se objevuje akce a z té Vám načtou peníze zpět. Takže žádné body, ale opravdu korunky. Já je vybírám, když se nashromáždí asi 200 korun, protože se ty starší umazávají. Je tu i další bonusový program, ale to časem zjistíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]