Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pujčka ze zahraničí

Od: berivo® odpovědí: 5 změna:

Dostávám několik nabídek o úvěr ze zahraničí,Chci se zeptat,zda někdo dostal úvěr,a kolik zaplatil případný poplatek.Díky za rady,že je to podvod.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžu se zeptat,jak na Vás přišli?
Jste podnikatel? Obchodujete se zahraničím?
Jde o nabídku banky nebo nějaké společnosti?
Nabídka přišla poštou nebo mailem?
doplněno 30.03.16 09:45: No,v podstatě můžete oslovit přímo tu banku a zeptat se,zda spolupracují s uvedenou společností.
Dále si můžete nechat od společnosti poslat jejich obchodní podmínky,s vysí úroků,odměny za zprostředkování atd.
Zkuste si vygooglit tu společnost, recenze apod.
hodnocení

přišla mi meilem,nevím jak na mě přišli,jsem podnikatel,nabídka je od společnosti,která se zaštítuje bankou

sebod*

Vzhledem k tomu, že se kolem financí, půjček atd pohybuji, tak mám meil zaplavený podobnými nabídkami. No, co k tomu říci. Určitě pomohou - ale pouze sami sobě.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud si chcete uchovat své přesvědčení, že to není reklamní trik nebo přímo podvod, tak veškeré informace musí obsahovat onen "seriózní" mail. Neobsahuje veškeré informace? Není Vám to divné? Nevyžadují zaslání nějakého poplatku? U nás si úvěr nemůžete vyřídit? Hlavně si zachovejte zdravé myšlení, než se někomu upíšete. Zdravím!

hodnocení

0x

A o jaké "zahraničí" jde? Je to třeba Slovensko, nebo některá ze západních evropských zemí, nebo to je úplně vzdálené zahraničí? V jakém jazyce Vám tento úvěr nabízejí? Budete schopen důkladně přečíst všechny podmínky poskytovaného úvěru? I v českém jazyce je to dost náročné, aby člověk nepřehlédl nějakou "maličkost", která se později ukáže jako ta nejpodstatnější. Pokud jde o bankovní úvěr, tak si obyčejně zjišťují bonitu klienta a tu musíte podložit a dokázat, aby se banka neobávala, že v případě, že nebudete moci splácet, může Vám sebrat třeba barák, nebo byt. Ty nebankovní instituce až tak opatrní nejsou, ale zase nepůjčí velkou sumu a stejně chtějí něco o Vás vědět. Jak si předtavujete, že budete splácet dluh? Budete kupovat Eura, nebo převodem z České koruny? Neba pracujete se zahraničím a jste placen ve valutách? Těch otázek je ještě mnohem víc a měl byste si je položit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]