Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přemístení na jiné pracoviště

Od: pavelv38 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den ,

V mém případě se jedná o to že mám absolvovat stáž na jiném pracovišti, s tím je spojen i jiný rozpis pracovní doby.

Služby jsou již napsány ale mě ještě stále nikdo neinformoval o této změně ani o tom že bych měl absolvovat stáž .

zajímalo by mě zda je definována doba s jakou by měl být zaměstnanec informován o změně týkající se jeho pracovního režimu?

Děkuji za odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

4x

Zdravím Pavle! Bude důležité se znovu podívat na pracovní smlouvu. A v případě, že tam nebude ustanovení týkající se přemístění při stáži, potom ještě zbývají vnitropodnikové směrnice - organizační a pracovní řád a nebo směrnice týkající se zvyšování kvalifikace. Potom jak píše kolega - už zbývá Zákoník práce. Ale pokud máte již nějaké informace, není nic snažšího než se zeptat přímého nadřízeného. Souhlasím s tím, že by Vám to mělo být oznámeno v dostatečném časovém předstihu. Hezký den! *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]