Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
V mém případě se jedná o to že mám absolvovat stáž na jiném pracovišti, s tím je spojen i jiný rozpis pracovní doby.
Služby jsou již napsány ale mě ještě stále nikdo neinformoval o této změně ani o tom že bych měl absolvovat stáž .
zajímalo by mě zda je definována doba s jakou by měl být zaměstnanec informován o změně týkající se jeho pracovního režimu?
Děkuji za odpověd
Zdravím Pavle! Bude důležité se znovu podívat na pracovní smlouvu. A v případě, že tam nebude ustanovení týkající se přemístění při stáži, potom ještě zbývají vnitropodnikové směrnice - organizační a pracovní řád a nebo směrnice týkající se zvyšování kvalifikace. Potom jak píše kolega - už zbývá Zákoník práce. Ale pokud máte již nějaké informace, není nic snažšího než se zeptat přímého nadřízeného. Souhlasím s tím, že by Vám to mělo být oznámeno v dostatečném časovém předstihu. Hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.